Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: OrjÝnal NokÝa Radyo Programi (gprs Kullanmamaktadir) S60 SerÝsÝ ÝÇÝndÝr..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

OrjÝnal NokÝa Radyo Programi (gprs Kullanmamaktadir) S60 SerÝsÝ ÝÇÝndÝr..

Arkadaþlar öncelikle telefona FExplorer programýný telefonuna kuruyoruz daha sonra
    FMRadio dosyasýný telefona istediginiz þekilde (bluetooht yada datakablosu ile) sonrasýnda
    gönderdimiz dosyayý eger bluetooht la attýysak mesaj(inbox) bölümünden z/system/apps içine yapýþtýrýyoruz.
    Daha sonra ise telefonu kapatým açýyoruz ve menu tuþuna bastýmýzda en altta radio diye bir uygulama olarak gözükcektir
    eger yapýþtýr dedinizden sonra not done:-21 hatasý verirse c/ veya E/ yükleye bilirsiniz

zip þifresi: rapboydeniz
    Konu hallederiz tarafýndan (17-05-2007 Saat 11:49 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: zip þifresi eklendi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

z bölümü hiç bir zaman hiç bir dosyayý kaydetmezde deðiþtrmzde silmezde onun için c yada e bölümünü kullanýlabilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dosya þifreli usta bunun rar þifresi nedir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım deneme yanılmayla buldum şifreyi, rapboydeniz şifresi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

üstad radyo simgesi geldi ancak çalýþmýyor, hiç bir hatada vermiyor, sadece týklýyorum o kadar baþka bir olay yok. yapacaðýmýz birþey varmý telefon 6630
    Konu vitaro tarafýndan (17-05-2007 Saat 10:50 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi de ben programı indirdim zip zifresinide yazdım açmıyor
    neden acaba bilen varmı
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þifreyi firdim açýlmýyo bilenvarsa yazsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmetm33 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þifreyi firdim açýlmýyo bilenvarsa yazsýn
    Nasýl acýlmýyor dostum anlamadým ki tele atýnmý acýlmadý rar dosyasýndamý cýkaramadýn nasýl acýlmýyor birazdaha acýk yazarsan yardýmýcý olmaya calýþýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustad hakikaten bizde yükledik radio programý geldi menuye.ama acmadý.olsaydý süper olurdu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon Nogood Arkadaþým burda bi sorun var.

Alýntý DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar öncelikle telefona FExplorer programýný telefonuna kuruyoruz daha sonra
    FMRadio dosyasýný telefona istediginiz þekilde (bluetooht yada datakablosu ile) sonrasýnda
    gönderdimiz dosyayý eger bluetooht la attýysak mesaj(inbox) bölümünden z/system/apps içine yapýþtýrýyoruz.
    Daha sonra ise telefonu kapatým açýyoruz ve menu tuþuna bastýmýzda en altta radio diye bir uygulama olarak gözükcektir
    eger yapýþtýr dedinizden sonra not done:-21 hatasý verirse c/ veya E/ yükleye bilirsiniz

zip þifresi: rapboydeniz

Baþtan söyleyeyim.Ben kendim elektronik'ciyim.Þimdi bu cep telefonlarýn içerisinde(s60 vb...) radyo alýcý devresi yok.Yani sen bu programý veriyorsun.Ama yanlýþ.Çünkü bu telefonlarda bu devre yok.E olmayýnca telefon radyo sinyalini nerden alacak?Bide utanmadan internetten deðil demiþsin.Böyle böyle yap demiþsinde.Sen kendin denedinmi bu programý bi söylesene.:46: :46: :46:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri