REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: ekrandaki çatallanma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha ekrandaki çatallanma

Merhaba arkadaşar;
    Daha önce aynı konuyla ilgili yazmıştım. Bazı arkadaşar ilginediler teşekkür ederim. Reset at demişlerdi. Menüden reset bulamadım. Fabrika ayarları vardı onu yaptım Fakat sorun hala çözülmedi. Ekranda kısa süreliğine çift görüntü ve çatallanma oluyor Next 2000 CIS Super Plus kullanıyorum. iyi çalışmlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı esarikan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşar;
    Daha önce aynı konuyla ilgili yazmıştım. Bazı arkadaşar ilginediler teşekkür ederim. Reset at demişlerdi. Menüden reset bulamadım. Fabrika ayarları vardı onu yaptım Fakat sorun hala çözülmedi. Ekranda kısa süreliğine çift görüntü ve çatallanma oluyor Next 2000 CIS Super Plus kullanıyorum. iyi çalışmlar
    Skart ile TV ye görüntü aldığında aynı sorun devam ediyor mu.
    Ara kablosu ile bağlantı yapıyorsan Cihazdan Tv giriş frekansını degiştirin yerel yayın ile çakışma oldugu zaman ekranda dalgalanlamalar olur.en iyi çözüm skart kablosu ile bağlantı yapmaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Skart ile TV ye görüntü aldığında aynı sorun devam ediyor mu.
    Ara kablosu ile bağlantı yapıyorsan Cihazdan Tv giriş frekansını degiştirin yerel yayın ile çakışma oldugu zaman ekranda dalgalanlamalar olur.en iyi çözüm skart kablosu ile bağlantı yapmaktır.
    Evet Skart ile bağlantı yapıyorum. LCD ekran TV. Televizyondami diye düşündüm. Normal anten bağlanınca olmuyor. Uyduyu bağlayınca oluyor.
    menüye girince çift görüntü oluyor OK basınca çift görüntü kaybolyor bir süre beklerseniz yine oluyor. OK yine basınca yine düzelyor. Böyle yani
    Kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

esarikan LCD TV'de normal pıyasada bulunan 3.00 - 5.00 YTL'ye satılan SCART'mı kulanıyonuz eğer kulanıyorsanız SCART KABLO'zu kalıtelı SCART KABLO'su veya ALTIN KAPLAMA'lı tabır edılen KALITE'lı SART KABLO'su kulanınız sorunun ortadan kalktığini göreceksınız şimdiden iyi seyırler kolay gelsın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri