Şeriat gelirse Hakan ne yapar
17 Mayıs 2007 Perşembe 08:50
Tabii ki Ahmet Hakan işin gırgırında. Şeriat tehlikisisin ciddiye alanlara gönderme yapan yazar, üç senaryo çizdi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sorusuna Hakan'ın alternatif arayışları şöyle:
BİR: Teşvikiye Hüsrev Gerede Caddesi’nde Ertuğrul Özkök’le birlikte oluşturduğumuz bir sokak barikatındayız. Ancak işler sarpa sarıp mukavemetimiz kırılma noktasına gelmiş. İşte tam bu anda çok sinematografik bir özveri hareketi çekerek, Ertuğrul Özkök’e "Abi, sen git, ben onları oyalarım" diyeceğim.
İKİ: Taliban kılıklı iki adam tarafından kör testereyle kesilmek üzereyken... O anda pek de kahramanca kaçmayacak bir iş yapıp, "Hepsi takıyyeydi" diye bağıracağım.
ÜÇ: Yakalandığım anda, "Gel bakalım Ahmet Hakan! Sen misin Nişantaşı kafeleri, Papermoon falan gezen! Şimdi hesap zamanı! Azrail’in geldi" dediklerinde... Sırf sorumluluğu bölmek ve dikkati dağıtmak için, "Durun abiler! O mekanlara Fehmi Koru benden daha meraklıydı. O niye burada değil" diyeceğim.


Teşekkur:
Beğeni: 


Alıntı

Yer imleri