REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Yeni çıkan Fiat Linea'yı nasıl buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aldıgınız araç mercedes dizel bir araç sanırsam
    dizel gurubunun markası ne olursa olsun benzinli araca nazaran daha çok arıza yaptıgı ve servise girdiğini duymuştum
    Dediginizde haklisiniz ama senede 52000 km yapan birkisiyi ancak dizel araba kurtarir bu istek uzerine degil mecburiyet olmustu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence yanılıyorsun
    çünkü şu anda en fazla satılan ticari araç bunların büyük çogunluğuda uzun mesafe yapan servis araçları böyle olsa pek tutulmazdı bence çok şık zarif ve güzel bir araç
    selametle
    iyi araç onlar ağam...ancak genel olarak italyan arabaları seri motorlara ve daha kısa ömürlere sahip olduğundan yanıltıcı olabiliyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dediginizde haklisiniz ama senede 52000 km yapan birkisiyi ancak dizel araba kurtarir bu istek uzerine degil mecburiyet olmustu.
    valla en iyi dizel teknolojisi mercedes ve volkswagen de olmasına rağmen dizeller her daim sorun yaratır...dizele mecbur kalıyosanızda bence çok pahalı olmayan bi dizel alın...en azından problem çıktığında çok fazla canınız sıkılmaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence fiat'ın en güzel görünümlü arabası.biraz Chrysler'e benzetmişler.nefis olmuş.ama 1.4 motor bu arabayı kaldırırmı?beygir gücü yeterlimi birde ona bakmak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hafta hemen 1300 ytl zam yaptılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Doblo çok seri bir araç olduğu için motorunun ömrünün kısa olduğunu duymuştum.. 100.000 km civarında motor istiyormuş..
    benim doblo 1.910CC/105BG JTD.tam anlamıyla yer uçağı.sadece vergisi pahalı.800YTL yıllık vergisi.uslu kullanırsan 1LT mazot ile 20km yapıyor.seri ve sert kullanırsan km de 150 ytl ye çıkar.benim motor 52000 km de.2004 model şimdilik hiçbir sorunum yok.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eylül-Ekim ayını bekleyin arkadaşlar, Linea dizel 125 hp geliyor. Dynamic değil emotion modelini (full) herkese tavsiye ederim. Fiyatın 35-40 bandında olmasını bekliyorlar. Canavar gibi araç. Ben test sürüşünü yaptım multijet emotion modelinin. Çok sessiz ve atak bir araç. Geleneksel Fiat konforu maksimuma çıkarılmış. Birde grande punto'nun NCAP 5 yıldızı olsa mükemmel olacak ama....

sevgiler herkese...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper görünüyor gerçektnde paylaşım için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yollarda bir hayli fazla görmeye başladım sanırsam tuttu bu araç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben aracı bayide inceledim ve şu eksikleri gördüm yada beğenmediğim yanları :
    1. işcilik zayıf, özelikle içinde aşırı kulanılan plastik.
    2. dış görünüşü güzel görünüyor ama daha ileri yok.
    3. Dizel araçların servis ücretleri yıllık çok uçuk. az km yapan birisi için düşündürücü.
    4. konforu fiyatına göre pahalı geldi.
    bence tercihim olmazdı bu araca.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri