valla en iyi dizel teknolojisi mercedes ve volkswagen de olmasına rağmen dizeller her daim sorun yaratır...dizele mecbur kalıyosanızda bence çok pahalı olmayan bi dizel alın...en azından problem çıktığında çok fazla canınız sıkılmaz...
bence fiat'ın en güzel görünümlü arabası.biraz Chrysler'e benzetmişler.nefis olmuş.ama 1.4 motor bu arabayı kaldırırmı?beygir gücü yeterlimi birde ona bakmak lazım.
bu hafta hemen 1300 ytl zam yaptılar![]()
benim doblo 1.910CC/105BG JTD.tam anlamıyla yer uçağı.sadece vergisi pahalı.800YTL yıllık vergisi.uslu kullanırsan 1LT mazot ile 20km yapıyor.seri ve sert kullanırsan km de 150 ytl ye çıkar.benim motor 52000 km de.2004 model şimdilik hiçbir sorunum yok.
Eylül-Ekim ayını bekleyin arkadaşlar, Linea dizel 125 hp geliyor. Dynamic değil emotion modelini (full) herkese tavsiye ederim. Fiyatın 35-40 bandında olmasını bekliyorlar. Canavar gibi araç. Ben test sürüşünü yaptım multijet emotion modelinin. Çok sessiz ve atak bir araç. Geleneksel Fiat konforu maksimuma çıkarılmış. Birde grande punto'nun NCAP 5 yıldızı olsa mükemmel olacak ama....
sevgiler herkese...
süper görünüyor gerçektnde paylaşım için sağol
yollarda bir hayli fazla görmeye başladım sanırsam tuttu bu araç
Arkadaşlar ben aracı bayide inceledim ve şu eksikleri gördüm yada beğenmediğim yanları :
1. işcilik zayıf, özelikle içinde aşırı kulanılan plastik.
2. dış görünüşü güzel görünüyor ama daha ileri yok.
3. Dizel araçların servis ücretleri yıllık çok uçuk. az km yapan birisi için düşündürücü.
4. konforu fiyatına göre pahalı geldi.
bence tercihim olmazdı bu araca.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri