REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yeni çıkan Fiat Linea'yı nasıl buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Onur Özkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yinede arabada avrupa dan şaşmamak lazım...!!!
    katılmıyorum....ya mercedes yada japon......selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bildigim kadarı ile mercedes almandı ama_??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

...mercedes için avrupadır bilmemnedir demeye gerek yokki.....bana göre dünyanın en iyi aracı.....e bi çoğumuzun parası ona yetmeyeceği için mecburen japon....onu kastetmiştim....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni cikan arabalarin hepsi iyi marka onemli degil aslinda..fiat sehir icinde cok kullanisli bir secim olur.arkadasim audi aldi torpiddo kismi 3 defa ariza yapti yenisi takildi yine sorun 2 senen sonra arabayi satti..birazda sans

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

nedense herkez MERCEDES diyor ben ise buna katilmiyorum eskiden Mercedesler saglam ve gunenilirdi fakaf birkac senedir nanay onun icin cok musteri verdiler BMW ve AUDIye.4 sene evvel E sinifi 270CDI aldim birdahami HAYIR bikmistim garaja gitmekten.:46:
    Soruya gelince bana hos gelmiyor cunku goz aliskanligi yok bu tip model avrupada yok oldugu icin olsa arka farlarin gorunumu Peugeot 406 ya benziyor on tam anlamiyla Fiat
    Konu Tamerk tarafından (18-05-2007 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben tofaş fıat doblo ' dan şaşmam.yerli malı yurdun malı her Türk o nu kullanmalı.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nedense herkez MERCEDES diyor ben ise buna katilmiyorum eskiden Mercedesler saglam ve gunenilirdi fakaf birkac senedir nanay onun icin cok musteri verdiler BMW ve AUDIye.4 sene evvel E sinifi 270CDI aldim birdahami HAYIR bikmistim garaja gitmekten.:46:
    Soruya gelince bana hos gelmiyor cunku goz aliskanligi yok bu tip model avrupada yok oldugu icin olsa arka farlarin gorunumu Peugeot 406 ya benziyor on tam anlamiyla Fiat
    aldıgınız araç mercedes dizel bir araç sanırsam
    dizel gurubunun markası ne olursa olsun benzinli araca nazaran daha çok arıza yaptıgı ve servise girdiğini duymuştum
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçen hafta inceledim ben bu aracı
    1.4 motor var az yakıtı oldugunuı söylediler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben tofaş fıat doblo ' dan şaşmam.yerli malı yurdun malı her Türk o nu kullanmalı.selamlar.
    Doblo çok seri bir araç olduğu için motorunun ömrünün kısa olduğunu duymuştum.. 100.000 km civarında motor istiyormuş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Doblo çok seri bir araç olduğu için motorunun ömrünün kısa olduğunu duymuştum.. 100.000 km civarında motor istiyormuş..
    bence yanılıyorsun
    çünkü şu anda en fazla satılan ticari araç bunların büyük çogunluğuda uzun mesafe yapan servis araçları böyle olsa pek tutulmazdı bence çok şık zarif ve güzel bir araç
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri