REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/21 İlkİlk ... 89101112131415161718192021 SonSon
222 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray Maçı..... Güncel!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neyse biz önümüzdeki sevilla maçına bakalım.avrupalı hakemler bile bu kadar taraf tutmuyor
    yok yok ordada taraf tutuyorlar merak etme bır ıkı kupa verıp gonderıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben fenerliyim maci izleyemedim ama galatasarayi tebrik ederim hayirli olsun.iyi aksamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben size galatasaray alır dedim siz inanmadınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KIRMIZI KARTLAR: Lugano (dk. 26), Gökhan (dk. 75), Volkan (dk. 90+2) (Fenerbahçe), Lincoln (dk. 90+3) (Galatasaray)
    SARI KARTLAR: Volkan, Ümit Karan, Arda (Galatasaray), Selçuk, Deivid, Volkan, Semih, Alex, Edu (Fenerbahçe)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maç üzerinde ağırlığı olan hakem bu kadar kart çıkarmaz maçın gidişini kaçırdı kartlarla toplamaya çalıştı ama vapur kaçtı sadece yazık diyebilirim.
    Yıllarca Galatasaray karşılaşması yönetemeyen Cüneyt Çakır, bu karşılaşmayla adeta kendisini cezalandıranlara teşekkür etti!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lincoln neden kırmızı gördü hala anlamadım??
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

90. dakikada Ümit, Galatasaray'a yarı finali getiren golü attı. Sağdan Nonda'nın ceza alanına gönderdiği topa Hakan Şükür dokunmazken, geriden gelen Ümit, yerden sert bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi: 2-1.

Gol sonrası Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ile Galatasaraylı Lincoln arasındaki gerginliğin ardından her iki oyuncu da kırmızı kartla oyun dışında kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2.ci sarı karttan gördü. Neyse Fenerli arkadaşlarımıza geçmiş olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ziko az önce tvde "ben sahadaki kişie hakem diyemem.tekrar hakemlik kursuna gitmesi gerek dedi.hakemlik yapmadı sahada ." dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ziko az önce tvde "ben sahadaki kişie hakem diyemem.tekrar hakemlik kursuna gitmesi gerek dedi.hakemlik yapmadı sahada ." dedi.

kardeş GS !da 7 kişi kaldığını unutmayın.O zaman hakem haklıydı diyordunuz.Bu anlayışla oynarsanız sizde Sevilla da 8 olursunuz.

Sayfa 18/21 İlkİlk ... 89101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri