Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 19/21 İlkİlk ... 9101112131415161718192021 SonSon
222 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray Maçı..... Güncel!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı healing Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş GS !da 7 kişi kaldığını unutmayın.O zaman hakem haklıydı diyordunuz.Bu anlayışla oynarsanız sizde Sevilla da 8 olursunuz.
    Sizi sekiz olurken gördük. Neredeyse da olacaktı Almanyada. Ama bu gün Rize işinizi bitirdi. Ona dövünün neyniyorsunuz -Fenerbahçe maçını.
    Konu pencere77 tarafından (28-02-2008 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazdıklarımıza dikkat edelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

...............
    Konu pencere77 tarafından (28-02-2008 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı silinmiştir....büyük harfle yazmak yasaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ziko az önce tvde "ben sahadaki kişie hakem diyemem.tekrar hakemlik kursuna gitmesi gerek dedi.hakemlik yapmadı sahada ." dedi.
    Der yenildimi her türlü mazeretler sürerler yendimide memnun olurlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Der yenildimi her türlü mazeretler sürerler yendimide memnun olurlar
    arkadaşım herkes kendine olaylardan pay çıkarır unutmayın daha bir hafta önce almanyaya gitmeden leverkusen maçı öncesi sevgili adnan polat elenirsek sorumlusu federasyondur diyordu ertelenen konya maçı için ama 20 dk da 3-0 olunca yorgunlukla alakası olmadığı ortaya çıktı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçem çok büyüksün. Türkiyede futbol bu kadar hakem oynar maçı alır. Çok görüldü bunlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.......
    Konu pencere77 tarafından (28-02-2008 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: büyük harfle yazı yazmak yasaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumda büyük harfle yazı yazmayalım.forum dilinde büyük harfle yazı yazmak bağırmak anlamına gelmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumda büyük harfle yazı yazmayalım.forum dilinde büyük harfle yazı yazmak bağırmak anlamına gelmektedir.
    dostum sen heralde uykusuz kaldın ben buyuk harfle yazmam o yazılar alıntıydı arkadası uyarmıstım buyuk harfle yazmasın dıye ne demek bu sımdı bahane mı arıyorsun ????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu linkteki alıntıdaki yazında silinecek.forum üyelerini(fenerbahçe taraftarlarını hedef alan yazın)
    Not:linkteki alıntı silinmiştir
    Konu pencere77 tarafından (28-02-2008 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir derbide burada yasanıyor sanırım hakem olarak konuyu bitiriyorum Konu kapanmıştır spor kardeşliktir..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 19/21 İlkİlk ... 9101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri