REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 22/23 İlkİlk ... 121314151617181920212223 SonSon
222 sonuçtan 211 ile 220 arası

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray Maçı..... Güncel!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.......
    Konu pencere77 tarafından (28-02-2008 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: büyük harfle yazı yazmak yasaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

...............
    Konu pencere77 tarafından (28-02-2008 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı silinmiştir....büyük harfle yazmak yasaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.........................
    Konu pencere77 tarafından (28-02-2008 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: büyük harfle yazmak yasaktır.bu kaçıncı yazışınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı healing Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    .....

----------------------------------------------------
    dat diri dat dat dat diri dat dat daaa daatttt

dat diri dit dit dat diri dit dit dat diri dit dit diii dinnnnnn
    haklısın dostum amasanalda olsa yakışır
    Konu pencere77 tarafından (28-02-2008 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı silinmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ziko az önce tvde "ben sahadaki kişie hakem diyemem.tekrar hakemlik kursuna gitmesi gerek dedi.hakemlik yapmadı sahada ." dedi.
    Der yenildimi her türlü mazeretler sürerler yendimide memnun olurlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumda büyük harfle yazı yazmayalım.forum dilinde büyük harfle yazı yazmak bağırmak anlamına gelmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumda büyük harfle yazı yazmayalım.forum dilinde büyük harfle yazı yazmak bağırmak anlamına gelmektedir.
    dostum sen heralde uykusuz kaldın ben buyuk harfle yazmam o yazılar alıntıydı arkadası uyarmıstım buyuk harfle yazmasın dıye ne demek bu sımdı bahane mı arıyorsun ????

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Der yenildimi her türlü mazeretler sürerler yendimide memnun olurlar
    arkadaşım herkes kendine olaylardan pay çıkarır unutmayın daha bir hafta önce almanyaya gitmeden leverkusen maçı öncesi sevgili adnan polat elenirsek sorumlusu federasyondur diyordu ertelenen konya maçı için ama 20 dk da 3-0 olunca yorgunlukla alakası olmadığı ortaya çıktı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı diyar65 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    .........................
    bıde kacıncı yazmıssın yaw goster bı bakım bıtane buyuk harfle yazdıgım bır mesaj bu resmen hakarettır haksızlıktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı diyar65 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bıde kacıncı yazmıssın yaw goster bı bakım bıtane buyuk harfle yazdıgım bır mesaj bu resmen hakarettır haksızlıktır
    kaçıncı yazmışsın dediğim alıntı yaptığın kişiye ithafen yazılmıştır.senin mesajının cevabı o alıntıya cevap olduğu için seninkinide sildim.

Sayfa 22/23 İlkİlk ... 121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri