REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 21/23 İlkİlk ... 11121314151617181920212223 SonSon
222 sonuçtan 201 ile 210 arası

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray Maçı..... Güncel!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tahriklerden kaçınalım. lütfen
    Konu pencere77 tarafından (28-02-2008 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı silinmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lincoln neden kırmızı gördü hala anlamadım??
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

90. dakikada Ümit, Galatasaray'a yarı finali getiren golü attı. Sağdan Nonda'nın ceza alanına gönderdiği topa Hakan Şükür dokunmazken, geriden gelen Ümit, yerden sert bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi: 2-1.

Gol sonrası Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ile Galatasaraylı Lincoln arasındaki gerginliğin ardından her iki oyuncu da kırmızı kartla oyun dışında kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı healing Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    banane kardeşim fenerde adam gibi oynasaydı -alkışlardık-öyle veya böyle fener kupayı biraz daha beklesin kaç yıl oldu :49:

Fener'e finaller zulüm
    Sarı-lacivertli takım Türkiye Kupası finallerini en çok kaybeden takım unvanını kazandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2.ci sarı karttan gördü. Neyse Fenerli arkadaşlarımıza geçmiş olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı WYATT_EARP Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tahriklerden kaçınalım. lütfen
    dostum savasa gıtmıyoruz moda soz tahrık!!!! bız kardesız ne tahrık ı sen boyle yaparsan asıl tahrık ozaman olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ziko az önce tvde "ben sahadaki kişie hakem diyemem.tekrar hakemlik kursuna gitmesi gerek dedi.hakemlik yapmadı sahada ." dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ziko az önce tvde "ben sahadaki kişie hakem diyemem.tekrar hakemlik kursuna gitmesi gerek dedi.hakemlik yapmadı sahada ." dedi.

kardeş GS !da 7 kişi kaldığını unutmayın.O zaman hakem haklıydı diyordunuz.Bu anlayışla oynarsanız sizde Sevilla da 8 olursunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçem çok büyüksün. Türkiyede futbol bu kadar hakem oynar maçı alır. Çok görüldü bunlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı healing Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş GS !da 7 kişi kaldığını unutmayın.O zaman hakem haklıydı diyordunuz.Bu anlayışla oynarsanız sizde Sevilla da 8 olursunuz.
    Sizi sekiz olurken gördük. Neredeyse da olacaktı Almanyada. Ama bu gün Rize işinizi bitirdi. Ona dövünün neyniyorsunuz -Fenerbahçe maçını.
    Konu pencere77 tarafından (28-02-2008 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazdıklarımıza dikkat edelim

Sayfa 21/23 İlkİlk ... 11121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri