Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 22/23 ÝlkÝlk ... 121314151617181920212223 SonSon
222 sonuçtan 211 ile 220 arasý

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray Maçý..... Güncel!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

.......
    Konu pencere77 tarafýndan (28-02-2008 Saat 00:58 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: büyük harfle yazý yazmak yasaktýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

...............
    Konu pencere77 tarafýndan (28-02-2008 Saat 00:56 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: alýntý silinmiþtir....büyük harfle yazmak yasaktýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

.........................
    Konu pencere77 tarafýndan (28-02-2008 Saat 00:56 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: büyük harfle yazmak yasaktýr.bu kaçýncý yazýþýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý healing Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    .....

----------------------------------------------------
    dat diri dat dat dat diri dat dat daaa daatttt

dat diri dit dit dat diri dit dit dat diri dit dit diii dinnnnnn
    haklýsýn dostum amasanalda olsa yakýþýr
    Konu pencere77 tarafýndan (28-02-2008 Saat 00:59 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: alýntý silinmiþtir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ziko az önce tvde "ben sahadaki kiþie hakem diyemem.tekrar hakemlik kursuna gitmesi gerek dedi.hakemlik yapmadý sahada ." dedi.
    Der yenildimi her türlü mazeretler sürerler yendimide memnun olurlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forumda büyük harfle yazý yazmayalým.forum dilinde büyük harfle yazý yazmak baðýrmak anlamýna gelmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    forumda büyük harfle yazý yazmayalým.forum dilinde büyük harfle yazý yazmak baðýrmak anlamýna gelmektedir.
    dostum sen heralde uykusuz kaldýn ben buyuk harfle yazmam o yazýlar alýntýydý arkadasý uyarmýstým buyuk harfle yazmasýn dýye ne demek bu sýmdý bahane mý arýyorsun ????

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cetindeniz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Der yenildimi her türlü mazeretler sürerler yendimide memnun olurlar
    arkadaþým herkes kendine olaylardan pay çýkarýr unutmayýn daha bir hafta önce almanyaya gitmeden leverkusen maçý öncesi sevgili adnan polat elenirsek sorumlusu federasyondur diyordu ertelenen konya maçý için ama 20 dk da 3-0 olunca yorgunlukla alakasý olmadýðý ortaya çýktý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý diyar65 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    .........................
    býde kacýncý yazmýssýn yaw goster bý bakým býtane buyuk harfle yazdýgým býr mesaj bu resmen hakarettýr haksýzlýktýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý diyar65 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    býde kacýncý yazmýssýn yaw goster bý bakým býtane buyuk harfle yazdýgým býr mesaj bu resmen hakarettýr haksýzlýktýr
    kaçýncý yazmýþsýn dediðim alýntý yaptýðýn kiþiye ithafen yazýlmýþtýr.senin mesajýnýn cevabý o alýntýya cevap olduðu için seninkinide sildim.

Sayfa 22/23 ÝlkÝlk ... 121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri