arkadaşlar haberlerinizi bekliyoruz çünkü telekom canımızı yakmaya başladı hiç görüşme yapmadan 25 ytl selamlar...
arkadaşlar haberlerinizi bekliyoruz çünkü telekom canımızı yakmaya başladı hiç görüşme yapmadan 25 ytl selamlar...
Bu dava henüz sonuçlanmadımı acaba bir bilgi varmı?
inşallah sonuçlanınca bizede yarar ama burası TÜRKİYE belli olmaz
Hepinize iyi günler arkadaşlar. Gerçekten bu Telekom ne yapıyor anlamış değilim. Bana bu ay 22 YTL telefon faurası geldi. Hiç bir yeri aramadığım halde şehir içi görüşme olarak 10 YTL yazmışlar. Gerisi de zaten vergi. Buyrun ispat edin ben bu görüşmeyi yapmadım deyin. Ne diyorlar ilk önce ödeyin sonra itiraz edin. Ödeme yaptıktan sonra neden itiraz edeyim ki. Sadece ADSL olarak kullandığım bu hattı inanın şu dava sonuçlanınca hemen kapattıracağım. Bu duruma son verecek hiç bir babayiğit yok mu ya. Neden hep yolunacak kaz gibi görüyorlar bizi. Birleşelim ve Bu duruma bir son verelim arkadaşlar. Hepinize saygılar.
Bu dava sonuçlandı. Mahkeme tüketici lehine karar verdi. Konu ile ilgili örnek dilekçeyi ve tüketici mahkemesi kararını ekledim. Herkes başkalarına bakıyor. Ben dilekçemi mahkeme kararını ekliyerek verdim. Olumlu bir sonuç aldım. Benim gibi herkes telekoma yüklense neler değişir neler. Siz armut piş ağzıma düş diyorsunuz. Armut dalinda çürüdü. 22 YTL telefon parası da hayırlı olsun. Daha ne diyeyim.
NOT: Mahkeme kararı ve örnek dilekçe 34 numaralı mesajda.
Konu FYAVUZ1 tarafından (06-08-2007 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir.
evet harekete geçmek lazım
kesinlikle kapatırm hiç dusunmeden
Ehmedé Xane
arkadaşlar ADSL hakkındaki karar ile ilgili yazıyı bizimle paylaştığınız için tşk.
Ayrıntılı bilgi ve dilekçe örnekleri için çok teşekkürler,bende sabit telefonumu kapattırmak için hemen başvurumu yapacağım.Doğru dürüst ALO demeden kaz gibi yoluyorlar.Cepten görüşmek daha hesaplı geliyor.
en iyi karar olur bence adsl den telefondan açtıklarından bu yana kazanıp duruyolar böyle bi uygulamayı taa başında yapmaları gerekirdi 20 ytl lik modemlerle kampanya yaptıklarını sanıyolar gözle görülür bi indirim yapılması şart
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri