Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
113 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Adsl için telefon şart değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ya arkadaşlar dava sonuçlandı mı biliigisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
    :smiles24:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımınız için teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SENNE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ya arkadaşlar dava sonuçlandı mı biliigisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
    Daha ne diyeyim sevgili kardeşim. Dava senin için henüz sonuçlanmadı. Çünkü verilen örnek dilekçe ile müracaat etmedin. Ve sonuçlanmıyacak ta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hak ve özgürlükler adında hepimizin birçok söylemi olmuştur ama hakkımızın ve özgürlüğümüzün nerede başlayıp nerede bittiğininin ne kadarını biliyoruz. Bilinçli bir toplum olma konusunda yetersiziz maalesef. Hakkını vermek - Hakkını almak ve özgürlüklere saygı göstermek özgürlüğümüze sahip çıkmak gibi birşeydir. Okumuyoruz araştırmıyoruz sadece kulaktan dolma sözümona bilgilerle yetiniyoruz. Allah müstehakımızı versin.

Forum üyelerine selamlar, Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sonuclanmaz arkadaşlar adsl kazıklamaya devam eder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Adsl için telefon şart değil

arkadaşlar adsl için sabit telefona ihtiyaç olmadığına inandığım için forumdaki dilekçe örneği ile türk telekom a başvurdum
    dilekçeyi kabul ettiler inceleyeceklermiş en kısa zamanda bilgi veririz dediler
    bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim
    başka türk telekoma bu konuda başvuru yapmış olan varsa foruma yazarlarsa sevinirim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle bir uygulama varsa boşuna para vermemek zorunda kalmayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuç alınca bizleride haberdar et
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Öncelikle bu haber için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Aslında yanlış bilmiyorsam yurt dışında tek hat işlemi var.Nedense soyguncu zihniyetle benim ülkemde bu çift tarifeli işlemler yapılıyor.Bu gibi işlemler gelişmemiş ülkelerde yapılıyor.
    Sizlerden bir ricamız olacak gelişmelerden bizlerede haber verirseniz çok seviniriz.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdilik bir gelişme yok bizlerde yakın takipdeyiz telekomun zaten elinde bir adsl kalmış onuda böyle devam ederse özel sektörler bunada rekabet koyarlar

Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri