Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
113 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Adsl için telefon şart değil

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sosyal devlet anlayışını yıktılar. Bizlerin haksızlıklara karşı yasal yollardan mücadele etmemiz gerekiyor. Herkesin hakkını araması sonucunda gerekli düzenlemeleri yapacaklardır. Yoksa bu böyle devam eder gider. Çünkü vatandaşın haklarını korumayan bir zihniyet sözkonusudur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kablolu televizyon ve limitsiz sınırsız internet beraber fiatı aylık 26 TL
    olduğunu duydum
    doğru mu acaba böyle birşey varsa telefonu iptal ettirir bu hatta geçerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sabit hat kalkarsa çok iyi olur İnternet çoğalar ğoğaldıkçada yavaşyar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar niye şaşırıyorsunuz Telekomun bu soygununa... Sadece Telekom değil ki bunu yapan. Tüm kar amacı güden şirketler bunu yapmaktadır. Hakem heyetine giden arkadaş belki kendini kurtarır, ya diğerleri. Ya da diğer şirketlerin hortumladıkları ne olacak? Bunun yolu böyle çırpınışlarla, kendi kendimize kızmakla, telekoma beddua etmekle olmaz. KAPİTALİZM'in olduğu her yer ve her dönemde bu sömürü bir şekilde devam edecektir. Kapitalizmin olduğu yerde özelleştirmeler olacaktır. Özelleştirmenin olduğu yerde de mutlaka sömürü olacaktır. Onun için tek çözüm tek tek feryat etmek değil, tüm halkın kapitalizmle mücadele etmesidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Telekomu Yaptığı Normal Çünkü Kapitalizmin Kendisi Sömürüdür

Arkadaşlar niye şaşırıyorsunuz Telekomun bu soygununa... Sadece Telekom değil ki bunu yapan. Tüm kar amacı güden şirketler bunu yapmaktadır. Hakem heyetine giden arkadaş belki kendini kurtarır, ya diğerleri. Ya da diğer şirketlerin hortumladıkları ne olacak? Bunun yolu böyle çırpınışlarla, kendi kendimize kızmakla, telekoma beddua etmekle olmaz. KAPİTALİZM'in olduğu her yer ve her dönemde bu sömürü bir şekilde devam edecektir. Kapitalizmin olduğu yerde özelleştirmeler olacaktır. Özelleştirmenin olduğu yerde de mutlaka sömürü olacaktır. Onun için tek çözüm tek tek feryat etmek değil, tüm halkın kapitalizmle mücadele etmesidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah o günleri görürüz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Konuyu Açan Arkadaşı Tebrik Ediyorum.Ben Bu İşe Biraz Hukuki Açıdan Bakarak Yorum Yapmak İstiyorum.Abone`nin SözLeşme İmzaLarken SözLeşmeyi Okuyarakmı İmzaLadı,Yoksa Okumadanmı İmzaLadı?Eğerki AboneLik SözLeşmesin`de TeLefon Çekmek Mecburidir Diye Bir Madde Varsa,Davayı Açan Arkadaşımız Davayı Kazamasına Ramen TeLekom Tarafından TeLefon Hattı İptaL EdiLmez.TeLekom`un ELinde,Abonenin Okudum Ve İmzaLadım Taahhütname Dekontu Var.Burada Abonenin İzLemesi Gereken YoL Mevcut Hattı İptaL Etmesi Ve Yeni DüzenLenmiş Bir SözLeşme Akti Yapmak OLacaktır.Tabiki Biz Net KuLanıcıLarı İçin TeLefon Hattının ÇekiLme Mecburiyeti Tamamen Bir Dayatma OLduğunu Düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı yakupserdar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kablolu televizyon ve limitsiz sınırsız internet beraber fiatı aylık 26 TL
    olduğunu duydum
    doğru mu acaba böyle birşey varsa telefonu iptal ettirir bu hatta geçerim
    aynen öyle ben aldım kullanıyorum 2,5 tl fark verim hd yayında alıyorum uydunet te bilgi var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen öyle ben aldım kullanıyorum 2,5 tl fark verim hd yayında alıyorum uydunet te bilgi var
    bizim burda yog

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık sabit hat mecburi değil ister bağla ister bağlama...

Sayfa 10/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri