Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 10/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
113 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Adsl için telefon þart deðil

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sosyal devlet anlayýþýný yýktýlar. Bizlerin haksýzlýklara karþý yasal yollardan mücadele etmemiz gerekiyor. Herkesin hakkýný aramasý sonucunda gerekli düzenlemeleri yapacaklardýr. Yoksa bu böyle devam eder gider. Çünkü vatandaþýn haklarýný korumayan bir zihniyet sözkonusudur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kablolu televizyon ve limitsiz sýnýrsýz internet beraber fiatý aylýk 26 TL
    olduðunu duydum
    doðru mu acaba böyle birþey varsa telefonu iptal ettirir bu hatta geçerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sabit hat kalkarsa çok iyi olur Ýnternet çoðalar ðoðaldýkçada yavaþyar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar niye þaþýrýyorsunuz Telekomun bu soygununa... Sadece Telekom deðil ki bunu yapan. Tüm kar amacý güden þirketler bunu yapmaktadýr. Hakem heyetine giden arkadaþ belki kendini kurtarýr, ya diðerleri. Ya da diðer þirketlerin hortumladýklarý ne olacak? Bunun yolu böyle çýrpýnýþlarla, kendi kendimize kýzmakla, telekoma beddua etmekle olmaz. KAPÝTALÝZM'in olduðu her yer ve her dönemde bu sömürü bir þekilde devam edecektir. Kapitalizmin olduðu yerde özelleþtirmeler olacaktýr. Özelleþtirmenin olduðu yerde de mutlaka sömürü olacaktýr. Onun için tek çözüm tek tek feryat etmek deðil, tüm halkýn kapitalizmle mücadele etmesidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Telekomu Yaptýðý Normal Çünkü Kapitalizmin Kendisi Sömürüdür

Arkadaþlar niye þaþýrýyorsunuz Telekomun bu soygununa... Sadece Telekom deðil ki bunu yapan. Tüm kar amacý güden þirketler bunu yapmaktadýr. Hakem heyetine giden arkadaþ belki kendini kurtarýr, ya diðerleri. Ya da diðer þirketlerin hortumladýklarý ne olacak? Bunun yolu böyle çýrpýnýþlarla, kendi kendimize kýzmakla, telekoma beddua etmekle olmaz. KAPÝTALÝZM'in olduðu her yer ve her dönemde bu sömürü bir þekilde devam edecektir. Kapitalizmin olduðu yerde özelleþtirmeler olacaktýr. Özelleþtirmenin olduðu yerde de mutlaka sömürü olacaktýr. Onun için tek çözüm tek tek feryat etmek deðil, tüm halkýn kapitalizmle mücadele etmesidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah o günleri görürüz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Konuyu Açan Arkadaþý Tebrik Ediyorum.Ben Bu Ýþe Biraz Hukuki Açýdan Bakarak Yorum Yapmak Ýstiyorum.Abone`nin SözLeþme ÝmzaLarken SözLeþmeyi Okuyarakmý ÝmzaLadý,Yoksa Okumadanmý ÝmzaLadý?Eðerki AboneLik SözLeþmesin`de TeLefon Çekmek Mecburidir Diye Bir Madde Varsa,Davayý Açan Arkadaþýmýz Davayý Kazamasýna Ramen TeLekom Tarafýndan TeLefon Hattý ÝptaL EdiLmez.TeLekom`un ELinde,Abonenin Okudum Ve ÝmzaLadým Taahhütname Dekontu Var.Burada Abonenin ÝzLemesi Gereken YoL Mevcut Hattý ÝptaL Etmesi Ve Yeni DüzenLenmiþ Bir SözLeþme Akti Yapmak OLacaktýr.Tabiki Biz Net KuLanýcýLarý Ýçin TeLefon Hattýnýn ÇekiLme Mecburiyeti Tamamen Bir Dayatma OLduðunu Düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2

Alýntý yakupserdar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kablolu televizyon ve limitsiz sýnýrsýz internet beraber fiatý aylýk 26 TL
    olduðunu duydum
    doðru mu acaba böyle birþey varsa telefonu iptal ettirir bu hatta geçerim
    aynen öyle ben aldým kullanýyorum 2,5 tl fark verim hd yayýnda alýyorum uydunet te bilgi var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý vini Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aynen öyle ben aldým kullanýyorum 2,5 tl fark verim hd yayýnda alýyorum uydunet te bilgi var
    bizim burda yog

Kullanýcý Bilgi Menüsü

artýk sabit hat mecburi deðil ister baðla ister baðlama...

Sayfa 10/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri