Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
113 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Adsl için telefon þart deðil

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet ya arkadaþlar dava sonuçlandý mý biliigisi olan varsa paylaþmasýný rica ediyorum.
    :smiles24:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SENNE Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet ya arkadaþlar dava sonuçlandý mý biliigisi olan varsa paylaþmasýný rica ediyorum.
    Daha ne diyeyim sevgili kardeþim. Dava senin için henüz sonuçlanmadý. Çünkü verilen örnek dilekçe ile müracaat etmedin. Ve sonuçlanmýyacak ta.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

paylaþýmýnýz için teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hak ve özgürlükler adýnda hepimizin birçok söylemi olmuþtur ama hakkýmýzýn ve özgürlüðümüzün nerede baþlayýp nerede bittiðininin ne kadarýný biliyoruz. Bilinçli bir toplum olma konusunda yetersiziz maalesef. Hakkýný vermek - Hakkýný almak ve özgürlüklere saygý göstermek özgürlüðümüze sahip çýkmak gibi birþeydir. Okumuyoruz araþtýrmýyoruz sadece kulaktan dolma sözümona bilgilerle yetiniyoruz. Allah müstehakýmýzý versin.

Forum üyelerine selamlar, Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu sonuclanmaz arkadaþlar adsl kazýklamaya devam eder

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Adsl için telefon þart deðil

arkadaþlar adsl için sabit telefona ihtiyaç olmadýðýna inandýðým için forumdaki dilekçe örneði ile türk telekom a baþvurdum
    dilekçeyi kabul ettiler inceleyeceklermiþ en kýsa zamanda bilgi veririz dediler
    bu konuyu sizlerle paylaþmak istedim
    baþka türk telekoma bu konuda baþvuru yapmýþ olan varsa foruma yazarlarsa sevinirim saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ecs Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar adsl için sabit telefona ihtiyaç olmadýðýna inandýðým için forumdaki dilekçe örneði ile türk telekom a baþvurdum
    dilekçeyi kabul ettiler inceleyeceklermiþ en kýsa zamanda bilgi veririz dediler
    bu konuyu sizlerle paylaþmak istedim
    baþka türk telekoma bu konuda baþvuru yapmýþ olan varsa foruma yazarlarsa sevinirim saygýlar
    hala bi sonuç çýkmadý mý dostum:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

böyle bir uygulama varsa boþuna para vermemek zorunda kalmayýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonuç alýnca bizleride haberdar et
    Ehmedé Xane

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2

Öncelikle bu haber için tüm arkadaþlara teþekkür ederim.Aslýnda yanlýþ bilmiyorsam yurt dýþýnda tek hat iþlemi var.Nedense soyguncu zihniyetle benim ülkemde bu çift tarifeli iþlemler yapýlýyor.Bu gibi iþlemler geliþmemiþ ülkelerde yapýlýyor.
    Sizlerden bir ricamýz olacak geliþmelerden bizlerede haber verirseniz çok seviniriz.:45:

Sayfa 6/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri