evet ya arkadaþlar dava sonuçlandý mý biliigisi olan varsa paylaþmasýný rica ediyorum.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
evet ya arkadaþlar dava sonuçlandý mý biliigisi olan varsa paylaþmasýný rica ediyorum.
:smiles24:
paylaþýmýnýz için teþekürler
Hak ve özgürlükler adýnda hepimizin birçok söylemi olmuþtur ama hakkýmýzýn ve özgürlüðümüzün nerede baþlayýp nerede bittiðininin ne kadarýný biliyoruz. Bilinçli bir toplum olma konusunda yetersiziz maalesef. Hakkýný vermek - Hakkýný almak ve özgürlüklere saygý göstermek özgürlüðümüze sahip çýkmak gibi birþeydir. Okumuyoruz araþtýrmýyoruz sadece kulaktan dolma sözümona bilgilerle yetiniyoruz. Allah müstehakýmýzý versin.
Forum üyelerine selamlar, Saygýlar.
bu sonuclanmaz arkadaþlar adsl kazýklamaya devam eder
arkadaþlar adsl için sabit telefona ihtiyaç olmadýðýna inandýðým için forumdaki dilekçe örneði ile türk telekom a baþvurdum
dilekçeyi kabul ettiler inceleyeceklermiþ en kýsa zamanda bilgi veririz dediler
bu konuyu sizlerle paylaþmak istedim
baþka türk telekoma bu konuda baþvuru yapmýþ olan varsa foruma yazarlarsa sevinirim saygýlar
böyle bir uygulama varsa boþuna para vermemek zorunda kalmayýz
sonuç alýnca bizleride haberdar et
Ehmedé Xane
Öncelikle bu haber için tüm arkadaþlara teþekkür ederim.Aslýnda yanlýþ bilmiyorsam yurt dýþýnda tek hat iþlemi var.Nedense soyguncu zihniyetle benim ülkemde bu çift tarifeli iþlemler yapýlýyor.Bu gibi iþlemler geliþmemiþ ülkelerde yapýlýyor.
Sizlerden bir ricamýz olacak geliþmelerden bizlerede haber verirseniz çok seviniriz.:45:![]()
Þimdilik bir geliþme yok bizlerde yakýn takipdeyiz telekomun zaten elinde bir adsl kalmýþ onuda böyle devam ederse özel sektörler bunada rekabet koyarlar
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri