REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: diji türk bölümünün burda işi ne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 diji türk bölümünün burda işi ne

arkadaşlar parayı verip dijitürke üye olan adamın bu forumdan ne gibi yararlı bilgiler almaya ihtiyacı varki cihaz neyi açıyosa izler .yeni kanal çıktığında zaten reklamla haber veriyolar ayrıca bu baskı nedir. baskı yapıp diji türk hakkında korsan yazılım yasağı koyacanıza dijitürk isminin dahi forumlara girmesine müsade etmeyin hiç olmassa reklamlarını yapmamış olursunuz ha reklam istiyolarsa bassınlar parayı reklamını yapsınlar siz burda bedeva reklam yapıyosunuz dijitürk ile alakalı bölümün kaldırılmasını istiyorum .bana faydası olmayan şeyin forumda işi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilyo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar parayı verip dijitürke üye olan adamın bu forumdan ne gibi yararlı bilgiler almaya ihtiyacı varki cihaz neyi açıyosa izler .yeni kanal çıktığında zaten reklamla haber veriyolar ayrıca bu baskı nedir. baskı yapıp diji türk hakkında korsan yazılım yasağı koyacanıza dijitürk isminin dahi forumlara girmesine müsade etmeyin hiç olmassa reklamlarını yapmamış olursunuz ha reklam istiyolarsa bassınlar parayı reklamını yapsınlar siz burda bedeva reklam yapıyosunuz dijitürk ile alakalı bölümün kaldırılmasını istiyorum .bana faydası olmayan şeyin forumda işi yok
    Dostum oncelikle sakin ol burası bir forum forumun mantıgında herkes seviyeli ahlak kuralları icinde istedigi şeyi yazar ve tartışır forumların mantıgı budur onun ne işi var bunun ne işi var demekle bu işler olmaz iki benim işime yaramayan diyorsun burada yüzlerse insan giriyor cıkıyor sadece sen yoksun birilerinin işine yarıyordur ki forum yoneticileri bu bölümleri acmışlar ayrıca forumda bahsetigin cihazı kulanan satan arkadaşlarımız var bunlarda buralarda fikirlerini beyan edecekler aynen senin gibi lütfen konu acarken daha saygılı olalım daha sakin görüşlerimizi beyan edelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilyo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DigiTurk bölümün acılmasıdaki etken mesaj kirliligini aza indirmektir. Yani herkes istedigi seyi bulabilsin diye..Siz veya başkası istiyor diyede bölüm kapanmaz. Bunu ancak digiturk bize bildirir kapansın diye bizde kapatırız.Bu forumda veya diger forumlarda işleyiş bu sekildedir..

Konu Kapanmıştır..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri