Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: diji türk bölümünün burda iþi ne

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8 diji türk bölümünün burda iþi ne

arkadaþlar parayý verip dijitürke üye olan adamýn bu forumdan ne gibi yararlý bilgiler almaya ihtiyacý varki cihaz neyi açýyosa izler .yeni kanal çýktýðýnda zaten reklamla haber veriyolar ayrýca bu baský nedir. baský yapýp diji türk hakkýnda korsan yazýlým yasaðý koyacanýza dijitürk isminin dahi forumlara girmesine müsade etmeyin hiç olmassa reklamlarýný yapmamýþ olursunuz ha reklam istiyolarsa bassýnlar parayý reklamýný yapsýnlar siz burda bedeva reklam yapýyosunuz dijitürk ile alakalý bölümün kaldýrýlmasýný istiyorum .bana faydasý olmayan þeyin forumda iþi yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ilyo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar parayý verip dijitürke üye olan adamýn bu forumdan ne gibi yararlý bilgiler almaya ihtiyacý varki cihaz neyi açýyosa izler .yeni kanal çýktýðýnda zaten reklamla haber veriyolar ayrýca bu baský nedir. baský yapýp diji türk hakkýnda korsan yazýlým yasaðý koyacanýza dijitürk isminin dahi forumlara girmesine müsade etmeyin hiç olmassa reklamlarýný yapmamýþ olursunuz ha reklam istiyolarsa bassýnlar parayý reklamýný yapsýnlar siz burda bedeva reklam yapýyosunuz dijitürk ile alakalý bölümün kaldýrýlmasýný istiyorum .bana faydasý olmayan þeyin forumda iþi yok
    Dostum oncelikle sakin ol burasý bir forum forumun mantýgýnda herkes seviyeli ahlak kurallarý icinde istedigi þeyi yazar ve tartýþýr forumlarýn mantýgý budur onun ne iþi var bunun ne iþi var demekle bu iþler olmaz iki benim iþime yaramayan diyorsun burada yüzlerse insan giriyor cýkýyor sadece sen yoksun birilerinin iþine yarýyordur ki forum yoneticileri bu bölümleri acmýþlar ayrýca forumda bahsetigin cihazý kulanan satan arkadaþlarýmýz var bunlarda buralarda fikirlerini beyan edecekler aynen senin gibi lütfen konu acarken daha saygýlý olalým daha sakin görüþlerimizi beyan edelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ilyo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    DigiTurk bölümün acýlmasýdaki etken mesaj kirliligini aza indirmektir. Yani herkes istedigi seyi bulabilsin diye..Siz veya baþkasý istiyor diyede bölüm kapanmaz. Bunu ancak digiturk bize bildirir kapansýn diye bizde kapatýrýz.Bu forumda veya diger forumlarda iþleyiþ bu sekildedir..

Konu Kapanmýþtýr..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri