REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: bilgisayarımı satıyorum.400 ytl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgisayarımı satıyorum.400 ytl

pentium III işlemci
    10 gb hard disk
    Üzerinde ss2 Digital uydu alıcısı var (sadece bunun fiyatı 109 ytl)
    xp yüklü.

Monitör + kasa + mouse + klavye + hoparlör = 400 ytl
    Almak isteyen varsa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan veyahut 0216 544 0 432 ile 0532 717 00 15 nolu telefondan bana ulaşa bilir.

Sadece kasa + mouse + klavye alınırsa 275 ytl.

Not: Arkadaşlar şunu daha önceki mesajımdada yazmıştım. Benim makinam güçlü özelliklere sahip olmadığından yeni oyunları açmıyor. desteklemiyor yani.
    Bunun için makinamı satıyorum. üzerine para koyup yenisini alıcam. Oyun için makina almak isteyen varsa benimkini almasın. sadece eski oyunları oynaya bilir. (commandos 1.2 -knight merchants -Delta force 2 gibi oyunları) Ama bunun dışında makinada fazla özellik gerektirmeyecek işler için alınacaksa benim makina olabilir. Bana telefon açan arkadaşlara nerelerde kullanılabileceğini söylerim. kimsenin ahını almak istemem. aman şunu satayımda nasıl satarsam satayım zihniyetinde değilim. herşeyi baştan söylerim. sonrası sizin...
    umarım alan olursa hayrını görür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok pahalı dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden? ne kadar eder?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede çok pahalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgisayarının donanım bilgiledini ayrıntılı bir şekilde yazmalısın.
    örnek: Ram Kaç Mb Ekran kartı Vs.Yeni Bilgisayar Fiyatlarını takip edebildiysen ona göre yeniden fiyat ayarlaması yapabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ben asus a600 laptop aldım 550 ytl ye.senin istediğin fiyat çok çok fazla.aynısını herşeyiyle aynı 200 ytl le zorla sattım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

içinde dijital kart var. (ss2) onu geçen sene 109 ytl ye almıştım. nasıl komple 200 e satarım... ayrıca pek makinadan da anlamıyorum açıkçası. ram inin kaç olduğunu falan da bilmiyorum. bana daha evvel demişlerdi ekran kartını falanda yaz diye ama bilmiyorum işte... niyeti olan çıkarsa eve getirip adam akıllı makinaya baktıracağım.
    gerçekten kafasına yatarsa, içim rahat şekilde satarım diye düşünüyorum...selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri