Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: Böle Şahin Gördünüzmü?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isterse 1000 beygir olsun yaf.adam olmadıktan sonra neye yarar.tofaş tofaştır.modifiye denen absürt bir şeye hiç mi hiç gerek yok.araba istediği kadar sağlamlaştıırlsın hiç bir güvenlik özelliğide olmaz.ayrıca araba ani ivmelenmelerede açık bir yapıda değil.2 gün sonra ön bi yanda arka bi yanda ortadan 2 ye ayrılmasın

arkadaşın biride tofaşı kötülemeyin demiş.kardeş kusura bakma.tmm herkesin kendi kesesine cebine göre olur bu araba işi sonuçta bendede 2. el clio var ve lpgli.ama bir tofaş kesinlikle modifiye aracı değil bence.hele hele içine set döşeyip,bilimum cafcaflı oyun havaları oynatıp ortalıkta makas atmak hiç yakışmıo
    bence tofaş sadece aile arabası olmalı.onun harici yakışmıo belirtmek istediğimde bu.modifiye için gerçekten 5 para etmez desem yalan olmaz.çünkü 7-8 milyara alınan bir tofaş parasına gidipte 106 yada e30 kasa bmw gibi bişeyler alınsa o zaman modifiye olur...
    merak etme motor gücü bu kadar arttırılan bir araçda firen sisteminde uygun olarak düzenlenmiştir buradaki amaç şahine deyip deymeyeceği değil şahin gibi yerli bir otomobile bile istendiğinde modifiye yapılabileceğini göstermektir tamamen bir ayrıcalıktır Ankara'da onlarca 106 veya e30 gibi modifiyeli araç gösterebilirim peki başka şahin varmı? ben şahsen o araca sahip olmak isterim o 6-7 bin ytl diye bahsi gecen araç 30-40 bin dolarlık araçların façasını çok bozmuştur zaten gösteriş meraklısı biri olsa ilk önce aracın dışını yapardı ama araç dışarıdan bakınca tamamen orjinal

bu arada bir söz vardır

Ne elbiseler gördüm içindeki adam değil ne adamlar gördüm üstündeki elbise değil bilmem anlatabildim mi
    Konu tike® tarafından (29-05-2007 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bildiğim kadar dünyanın bütün mucitleri bizde heran hersey olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modifiye olayı adam gibi yapılmadıktan sonra maalesef kelebek gibi duruyor....heleki motor modifikasyonlarında abuk subuk adamlar 'bişoolmaz abi' mantığıyla hareket ettiği zaman yeni bi motor kaçınılmaz oluyor....bence şahin gibi değmeyecek bi arabaya değilde gerçekten iyi bi arabaya çok profesyonel ekipler tarafından modifikasyon yapılırsa (motor & dış gövde) işte o zaman tadından yenmez....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

30-40 bin dolarlık demek istediniz sanırım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Yaban Ali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    30-40 bin dolarlık demek istediniz sanırım..
    bin eksik kalmış düzelttim teşekkürler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tofaşa yapılan modiviye yakışıyor nede olsa
    paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bendede var şahin yapmıyorum hiç bişey normal biniyom yapsan ne olacak yaptığın masrafa deymiyo

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri