Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Aþk doða eczanesinde nasýl elde edilir?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icon21 Aþk doða eczanesinde nasýl elde edilir?

Ýlacýn Adý: Aþk
    Familya: Sevdaca
    Bitki Adý: Aþkus Tadarus

Elde Ediliþi: Aþký elde etmek için türlü yöntemler vardýr. Birinci yöntem için ilkel maddeler,para,bir çift söz ve bir çift kesici gözdür. Fakat bu yöntem pahalý olduðu için, endüstride baþka yollarla elde edilir. Özellikle orta insanlar arasýnda aþk, parasýz-pulsuz, belirli bir süre "gözleme" yardýmý ile elde edilir. Bu þekilde elde edilen aþk saf deðildir. Çeþitli randevularla kristalleþtirilir ve daha sonra saf olarak elde edilir.

Fiziki Özellikleri: Pembe renkli kristallerden olusur. Kalpte yerleþir. Keskin lezzetlidir. Özellikle iç organlarda hissedilir. Ýlk resmi tanýmý Adem ile Havva tarafýndan yapýlmýþ, sonra insanlar tarafýndan geliþtirilmiþtir.

Kimyasal Özellikleri: Kaba sözlerden alýnýr. Formülü hemen deðiþir. Aslýnda aþk dayanýklý bir madde deðildir. Parasýzlýk, sefillik, yalancýlýkla "geçimsiz" bir ilaçtýr.

Saflýk Muayenesi: Aþkýn ne ölçüde "saf" olduðunu anlamak için ihanet, aldatma, matrak geçmeyle ne ölçüde dayanýklý olduðu anlaþýlýr.
    Miktar Tayini: Aþk enjekte edilmiþ ve hassas tartýlmýþ bir insan, bir haftada kilo kaybederse bu uluslararasý ölçülere göre en az Romeo-Juliet, Türk ölçülerine göre Leyla Mecnun aþkýna eþittir.

Kullanýþý: Kalbi hýzlandýrmak için, alçak dozda.Sinir sistemini uyarmak için yüksek dozda. Moral ve cesaret verici neþelendirici. Ancak belli dozu yoktur. Hiç alýnmazsa kiþide komplekse neden olur. Yüksek dozda öldürücü, alçak dozda guldurucu etkisi vardIr.
    Nisan ve nikahta az dozlarla alýnmalý, fazla miktarý, magandalardan para kopartmada kullanIýlýr. Aþk çeþitli biçimlerde görülebilir. Bilim aþký, sanat aþký, doða aþký gibi..

Teþhisi: Kalp çarpýntýsý. Uçma hissi, gözlerde kararma, sevdiðinden baþkasýný görememe þeklinde özel bir körlük. Mantýk kaybý. Uykusuzluk, iþtahsýzlýk, terleme..

Ýlacýn Reklamý Ýçin Uygun Slogan: Karanfilim ez beni, çift kanatlý tülbentten süz beni, sen kalem ol ben divit, reçeteye yaz beni...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Sela_Sela Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýlacýn Reklamý Ýçin Uygun Slogan: Karanfilim ez beni, çift kanatlý tülbentten süz beni, sen kalem ol ben divit, reçeteye yaz beni...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    son kýsýmda bombayý patlatmýþsýn
    ole oldu valla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

esas bomba burda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþhisi: Kalp çarpýntýsý. Uçma hissi, gözlerde kararma, sevdiðinden baþkasýný görememe þeklinde özel bir körlük. Mantýk kaybý. Uykusuzluk, iþtahsýzlýk, terleme..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

esas bomba sondaymýþ.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri