REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Next Super Plus 23-5-2007 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tozkorkma Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS USB PVR.zip yazılımındaki hatalarda düzeltildi ise yazılımı yükleyebilirmiyiz çlışmalarınızdan dolayı ellerinize sağlık
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu yazılımı yukleyebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhabalar,

Oncelikle burada emegi gecen herkese tesekkurler. 2 hafta once NEXT 2000 CIS SUPER PLUS USB uydu alıcısı aldım. Bu benim ilk recieverım. O yuzden yazılım atma konusunda hiçbir bilgim yok. Cihazima illa rs232 ile mi yazılım atmak zorundayım. USB yi reciever a takip yazilim guncelleyebilme sansim yok mu acaba. HEr iki yolla da bu işlerin nasıl yaptıgını adım adım anlatırsanız cok dua alırsınız Aldıgım alıcının iyi oldugunu buradan okuyorum ama ozelliklerini kullanamamak bana acı veriyor şimdiden teşekkur ederim. Herkese iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler match 1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scaliskan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhabalar,

Oncelikle burada emegi gecen herkese tesekkurler. 2 hafta once NEXT 2000 CIS SUPER PLUS USB uydu alıcısı aldım. Bu benim ilk recieverım. O yuzden yazılım atma konusunda hiçbir bilgim yok. Cihazima illa rs232 ile mi yazılım atmak zorundayım. USB yi reciever a takip yazilim guncelleyebilme sansim yok mu acaba. HEr iki yolla da bu işlerin nasıl yaptıgını adım adım anlatırsanız cok dua alırsınız Aldıgım alıcının iyi oldugunu buradan okuyorum ama ozelliklerini kullanamamak bana acı veriyor şimdiden teşekkur ederim. Herkese iyi çalışmalar.
    Yazılımı Flash bellek ile yükleyebilirsiniz.Çihazını yazılımını indirip Winzip ile sıkıştırılmış dosyayı açınız.Açtığınız dosyayı flash bellege kopyalayınız.Flash bellegi çihazı çihaza takınız.çihaz menüsünden flash bellegin içerisine girip yazılımı yükleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler hocam. Bir sorum daha olacak. emu-*** i yukledikten sonra şifreli kanalların açılması için birşeyler yapmam gerekiyor mu? cihaz bilgisi bolumunde kırmızı tuşa basıp 1234 girdim ve emu yu aktif ettim ama şifreli kanalları cozmuyor. her kanal için ayrı şifremi girmem gerekiyor acaba.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scaliskan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler hocam. Bir sorum daha olacak. emu-*** i yukledikten sonra şifreli kanalların açılması için birşeyler yapmam gerekiyor mu? cihaz bilgisi bolumunde kırmızı tuşa basıp 1234 girdim ve emu yu aktif ettim ama şifreli kanalları cozmuyor. her kanal için ayrı şifremi girmem gerekiyor acaba.?
    Guncel softcam atmanız gerekli.Yazılım yukledikten sonra kumandadan yeşil tusa basın( france 5 kanalında) keyler guncellenecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hNEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS USB PVR.zip yazılımınımı atacam.hocam bende nex YE 2000 CIS super pulus USB vay PVR nedemöek açıklarmısınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fevziaydil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hNEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS USB PVR.zip yazılımınımı atacam.hocam bende nex YE 2000 CIS super pulus USB vay PVR nedemöek açıklarmısınız.
    pwr demek kayıt demek.Usb bellek aracılıgı ile film izlerken usb bellege kayıt yapmaktadır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam sağ ol teş. şimdi ben bu yazılımı atabilirmiyim?

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri