Merhabalar,
Oncelikle burada emegi gecen herkese tesekkurler. 2 hafta once NEXT 2000 CIS SUPER PLUS USB uydu alıcısı aldım. Bu benim ilk recieverım. O yuzden yazılım atma konusunda hiçbir bilgim yok. Cihazima illa rs232 ile mi yazılım atmak zorundayım. USB yi reciever a takip yazilim guncelleyebilme sansim yok mu acaba. HEr iki yolla da bu işlerin nasıl yaptıgını adım adım anlatırsanız cok dua alırsınızAldıgım alıcının iyi oldugunu buradan okuyorum ama ozelliklerini kullanamamak bana acı veriyor
şimdiden teşekkur ederim. Herkese iyi çalışmalar.
teşekkürler match 1
Yazılımı Flash bellek ile yükleyebilirsiniz.Çihazını yazılımını indirip Winzip ile sıkıştırılmış dosyayı açınız.Açtığınız dosyayı flash bellege kopyalayınız.Flash bellegi çihazı çihaza takınız.çihaz menüsünden flash bellegin içerisine girip yazılımı yükleyiniz.
Teşekkürler hocam. Bir sorum daha olacak. emu-*** i yukledikten sonra şifreli kanalların açılması için birşeyler yapmam gerekiyor mu? cihaz bilgisi bolumunde kırmızı tuşa basıp 1234 girdim ve emu yu aktif ettim ama şifreli kanalları cozmuyor. her kanal için ayrı şifremi girmem gerekiyor acaba.?
Teşekkürler hocam
hNEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS USB PVR.zip yazılımınımı atacam.hocam bende nex YE 2000 CIS super pulus USB vay PVR nedemöek açıklarmısınız.
hocam sağ ol teş. şimdi ben bu yazılımı atabilirmiyim?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri