REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Next Super Plus 23-5-2007 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bensu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tessekürler amaginize tessekürler ........sorum olacak PWR ne oluyor yani nasil kayit yapa biliriz
    Yazılımı çihaza yüklediginizde cihazın Usb girişine Flash bellek takarak izlediginiz kanalı kayıt yapabilirsiniz.Flash bellege yüklediginiz yazılımları Bilgisayarda izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. i bilgisayara yükleyerek yüklediginiz kayıtları bilgisayardan izleyebilirsiniz.
    Konu ®adakoglu tarafından (19-05-2007 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sinandemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar bende 2000x plus var bunlardan hangisi bendeki makinaya olur yardıncı olursanız sevinirim teşekkürler
    Bu yazılımlar Super plus serileri içindir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kartal29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı attım ekranda --- aşagıya dogru çıktı 3 sıra şeklinde ne yapmam lazım cihaz ye 2000 ce süper plus
    Çihazıza dogru yazılımı yüklediginize emin olun.Çihazınıza dogru yazılımı yeniden yükleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam teşekkürler bu cihazıma ilk defa yazılım attım çözdü tekrar kanal tarattım oldu sağolun .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kartal29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam teşekkürler bu cihazıma ilk defa yazılım attım çözdü tekrar kanal tarattım oldu sağolun .
    Çihazınıza güncel softçam yükleyiniz.Yazılımladan sonra Emuyu aktif yapınız.Menü çihaz bilgisi kumandadan kırmızı tuşu basınız.1234 yazınız emu aktif olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalar,
    yaklaşık 2 ay önce Next ye-2000 CX SUPER PLUS USB modelini satın aldım. Uyduya yazılım atma konusunda acemi bile değilim. Çünkü hiçbirşey bilmiyorum. Makinamda USB kullanabiliyorum. Yazılımları makinaya nasıl yükleyeceğim konusunda bana detaylı bilgi verirseniz çok sevinecem. Ayrıca burada benim model ile ilgili 3 tane yazılım upload edilmiş. Bunlar :

NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS USB PVR.zip
    next ye-2000 cx super plus_qnec111.48_051807_tk0c1n0_pz.zip
    next ye-2000 cxsuperplus_nrec2042.72_051807_tk0c1n0_pz.zip

Bu yazılımların makinaya yüklendikten sonraki işlevlerini tarif ederseniz sevinirim. Kusura bakmayın ama bu konular ile ilgili bilgi edinmek için forumda bir yer bulamadım. Makinamın özelliklerinden tam anlamıyla yararlanmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı giant Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustalar,
    yaklaşık 2 ay önce Next ye-2000 CX SUPER PLUS USB modelini satın aldım. Uyduya yazılım atma konusunda acemi bile değilim. Çünkü hiçbirşey bilmiyorum. Makinamda USB kullanabiliyorum. Yazılımları makinaya nasıl yükleyeceğim konusunda bana detaylı bilgi verirseniz çok sevinecem. Ayrıca burada benim model ile ilgili 3 tane yazılım upload edilmiş. Bunlar :

next ye-2000 cxsuperplus_nrec2042.72_051807_tk0c1n0_pz.zip

Bu yazılımların makinaya yüklendikten sonraki işlevlerini tarif ederseniz sevinirim. Kusura bakmayın ama bu konular ile ilgili bilgi edinmek için forumda bir yer bulamadım. Makinamın özelliklerinden tam anlamıyla yararlanmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Çihazınızdan izlediginiz kanalları kayıt etmek istiyorsanız.bu yazılımı yükleyiniz.

Çihazınızın normal yazılımıda budur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adakoglu hocam, çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. yazılımlarda emegi geçen herkese teşekkürler.
    Kayıt olayını denedim. Kayıt yapıyor (Mavi tuş ile) Bilgisayarda verdiğiniz program ile seyredilebiliyor. Ancak kayıt yaparken aynı anda kanalı seyredemiyorum ve bilgisayarda izlerken ses ve görüntü uyuşmuyor. Yine de çok sağolun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı giant Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adakoglu hocam, çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. yazılımlarda emegi geçen herkese teşekkürler.
    Kayıt olayını denedim. Kayıt yapıyor (Mavi tuş ile) Bilgisayarda verdiğiniz program ile seyredilebiliyor. Ancak kayıt yaparken aynı anda kanalı seyredemiyorum ve bilgisayarda izlerken ses ve görüntü uyuşmuyor. Yine de çok sağolun.
    Kayıt yapılırken,kayıt yapılan kanal tp'sinin dışına çıkılamıyor...Şuan için...Çalışmalar ile geliştirilebilir...Güzel bir özellik...Bu çalışmada emeği geçen herkesi kutlamak gerek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sinandemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar bende 2000x plus var bunlardan hangisi bendeki makinaya olur yardıncı olursanız sevinirim teşekkürler
    2000 x plusa olmaz arkadaşım bu yazılımlar superplus için

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri