REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Polat: Bu Galatasaraylılık değil!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Polat: Bu Galatasaraylılık değil!

Maç sonrasında açıklama yapan Adnan Polat, sahada futbolun olmadığını kaydederek, "Yaşananları onaylamamız mümkün değil. Galatasaray'a hiç yakışmadı. Tarihimiz için kara bir lekedir. Belki kazanabileceğimiz bir karşılaşmayı, bu şekilde kaybettik. Olayları izlemekten, maçı izleyemedim" dedi.

Taraftarların tutumunun önemli bir sıkıntı yaratacağını belirten Polat, "Önümüzdeki sezon sanıyorum birkaç maç ceza alacağız. Taraftarlarımız da Galatasaray'ı İstanbul'da bir süre izleyemeyecek" diye konuştu.

Polat, "Taraftarların, yönetime tepkilerinin sürdüğü ve aradaki bu sıkıntıyı gidermek için neler yapacakları" yönündeki bir soruya, "Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Büyük bütçeler karşısında rekabet etmek kolay değil. Mali yapımızı düzeltmeden bu rekabetin içinde olmamız çok zor. İmkansızlıklar içinde bu kavgayı veriyoruz ve camiamızdan destek bekliyoruz" yanıtını verdi.

Teknik direktör Erik Gerets'in, "Galatasaray'ın kadrosuyla Fenerbahçe'nin kadrosu arasında önemli bir kalite farkı bulunduğu" yönünde ifadesi olduğunun söylenmesi üzerine Polat, "Geçen sezon da aynı takım şampiyon oldu. Başarısızlıkları başkalarına yüklemek bizim tarzımız olmamalı. Teknik direktörümüzün takımla ilgili söyledikleri şeyleri doğru bulmuyorum" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akşam yaşananlar tam rezillikti gs taraftarına yakışmadı yazık degilmi oyunculara sonucta bir oyun bu ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adnan Polat rakip takımlar hakkında ileri geri konuşacağına kendi taraftar ve futbolcularına kouşsaydı uyarılarda bulunsaydı daha iyi olurdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taraftar sonuna kadar haklı hem ligde başarısız olduk hemde fener karşısında bu yıl hep yenildik...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya orada bir tek taraftarmı rezildi ya futbolcular ayhan diye bir şahıs var futbolla alakası yok işi gücü çamurluk ya federasyon o maç başkasıyla olsaydı ya tatil olurdu yada başka birşey ama taraftarı g.s yı farklı yenilmekten kurtardı f.b gol atmaya defanstan forvete kadar devam edecekti yoksa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kendi yaptıkları rezilliklerin faturalarını kendileri ödeyecekler..Türk futbolunu kirletmekten başka birşey değil bu...Lanet olsun sizin gibi taraftarlara....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Akşam yaşananlar tam rezillikti gs taraftarına yakışmadı yazık degilmi oyunculara sonucta bir oyun bu ya
    Zaten yarış kaybedilmiş bari centilmen olsaydık .ONUDA BECEREMEDİK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Çİrkİnlİkler

Akşam ki maçtan çirkin kareler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enesol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    taraftar sonuna kadar haklı hem ligde başarısız olduk hemde fener karşısında bu yıl hep yenildik...
    Bu rezillikleri yapan taraftara haklı diyorsun. Herhalde adamda öldürse haklı diyeceksin. Ben G.S camiasında yetiştim. Böyle rezil, iğrenç taraftar olacaksa seyircisiz oynayalım. Bu pisliklerin G.S ya nelere mal olacağını düşündünmü? Normal takımlarını desdekleseydiler belki maçı alabilirdik. G.S lı topçu o atmosferde nasıl top oynayacak söylermisin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taraftar sonuna kadar haklı
    bu yönetim olduğu sürece bence bu olaylar dahada artacaktır

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri