Maç sonrasýnda açýklama yapan Adnan Polat, sahada futbolun olmadýðýný kaydederek, "Yaþananlarý onaylamamýz mümkün deðil. Galatasaray'a hiç yakýþmadý. Tarihimiz için kara bir lekedir. Belki kazanabileceðimiz bir karþýlaþmayý, bu þekilde kaybettik. Olaylarý izlemekten, maçý izleyemedim" dedi.

Taraftarlarýn tutumunun önemli bir sýkýntý yaratacaðýný belirten Polat, "Önümüzdeki sezon sanýyorum birkaç maç ceza alacaðýz. Taraftarlarýmýz da Galatasaray'ý Ýstanbul'da bir süre izleyemeyecek" diye konuþtu.

Polat, "Taraftarlarýn, yönetime tepkilerinin sürdüðü ve aradaki bu sýkýntýyý gidermek için neler yapacaklarý" yönündeki bir soruya, "Yönetim olarak elimizden geleni yapýyoruz. Büyük bütçeler karþýsýnda rekabet etmek kolay deðil. Mali yapýmýzý düzeltmeden bu rekabetin içinde olmamýz çok zor. Ýmkansýzlýklar içinde bu kavgayý veriyoruz ve camiamýzdan destek bekliyoruz" yanýtýný verdi.

Teknik direktör Erik Gerets'in, "Galatasaray'ýn kadrosuyla Fenerbahçe'nin kadrosu arasýnda önemli bir kalite farký bulunduðu" yönünde ifadesi olduðunun söylenmesi üzerine Polat, "Geçen sezon da ayný takým þampiyon oldu. Baþarýsýzlýklarý baþkalarýna yüklemek bizim tarzýmýz olmamalý. Teknik direktörümüzün takýmla ilgili söyledikleri þeyleri doðru bulmuyorum" dedi.