REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon
161 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Kaon (stream.1.7.6 Tps Auto Bİn Ve Zup Yazilimlari(01.haziran.2007)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar 4 nısan stream yazılımı var cıhazımda su an acmıyo yazılımlar coktu mu aceba ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 nisandan sonra üzerine ikitane yazılım çıktı .. en son yazılım bugün çıktı ...cihazına uygun yazılımı yükle açılır...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı best1971 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4 nisandan sonra üzerine ikitane yazılım çıktı .. en son yazılım bugün çıktı ...cihazına uygun yazılımı yükle açılır...........
    ok kardesım denıcem sgl..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ok kardesım denıcem sgl..:45:
    evet 12 01 a5 8200 cı bın yazılımı attım ok arkadaslar :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dosyalar bugün yapılmıştır memedim usta yalan iş yapmaz ona güvenin dosyalar sağlamdır 16.80.91 i ben denedim çalışıyor şuan :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben önce bin sonra zup yazılımını attım ama cihaz hiç birini acmadı hustleri bile önce acıyodu sonra acmadı neden acaba bir sorun mu var acaba cihaz 12,01,a5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanal kilidini açtınız mı fabrika ayarlarına döndünüzmü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam yaptım saolun actı bir sorum daha olacak neden ushuanın üzerine geldimi cihaz önce donuyo sonrada kapanıp acılıyo herkes aynı sorunu yaşıyomu yoksa tek bendemi var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar ben önce bin sonra zup yazılımını attım ama cihaz hiç birini acmadı hustleri bile önce acıyodu sonra acmadı neden acaba bir sorun mu var acaba cihaz 12,01,a5
    arkadaşım bende cı cihaz kullanıyorum BM 8200 cı 12.01.a5 yazılımı yukledım
    ve hepsı full ok yazılımı yukledıkten sonra SARI+MAVİ+YEŞİL+MENU tuşlayın ve sonra sarı tuşa basıp ok deyınve sonra sonra sistem kurulumu+diğer ayarlardan oto güç ustunde kanal kılıtlı acık yapın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlar için teşekkürler

Sayfa 8/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri