Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/17 İlkİlk ... 234567891011121314151617 SonSon
161 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Kaon (stream.1.7.6 Tps Auto Bİn Ve Zup Yazilimlari(01.haziran.2007)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: emeğe saygı memedim teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler elinize emeginize saglık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende 13.42.65 digix var bu yazılımı kullanabiliyormuyum acaba yardımcı olursanız sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhancomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende 13.42.65 digix var bu yazılımı kullanabiliyormuyum acaba yardımcı olursanız sevinirim...
    hayır arkadaşı bu yazılımlardan kullanamazsın kaon 13.42.65 cihazlara yazılım desteğini durdurdular.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhancomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    13.42.65 cihazlar için yapabileceğiniz en iyi çözüm;kaon servisine götürüp üzerinde çakılı olan matrix ve sky modülleri iptal ettirerek cihazınızı normal boardlı cihaza çevirmek ve yazılım desteğinden faydalanmak olacaktır...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HERKESE SELAMLAR ALLAH HAYIRLI İŞ VERSİN

TPS ler şuan da auto acıyormu .yoksa bu yazılımda mı günlük.deniyen veya bilgisi olan varmı.ARKADAŞLAR ALLAH BOL MÜŞTERİ VERSİN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çağdaş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    HERKESE SELAMLAR ALLAH HAYIRLI İŞ VERSİN

TPS ler şuan da auto acıyormu .yoksa bu yazılımda mı günlük.deniyen veya bilgisi olan varmı.ARKADAŞLAR ALLAH BOL MÜŞTERİ VERSİN.
    yazılımlar şu an itibarı ile tps absat autodur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

I am still looking for the update file for a Sunny 9030ci as the software on the link above that should work, keeps coming up with "Invalid Model" when I try and run it.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar yazılımlar cozmedı 16 co 91

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımlar şu an itibarı ile tps absat autodur
    TPS ler daha calisiyormu?
    ben dunku programla calistiriyamiyorum???
    yardim lutfen!!!

Sayfa 11/17 İlkİlk ... 234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri