Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Ram deðiþikliði!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 Ram deðiþikliði!!!

kullanmakta oldugum bilgisayarýn ram özelleiklerini bilmiyorum sadece ddr ve 256 mb oldugu belli ne tür bir bellek alabilirm yüksek mhz li bir bellek alsam sistemde herhangibir sorun çýkarmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muhteþem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kullanmakta oldugum bilgisayarýn ram özelleiklerini bilmiyorum sadece ddr ve 256 mb oldugu belli ne tür bir bellek alabilirm yüksek mhz li bir bellek alsam sistemde herhangibir sorun çýkarmý?
    Bilgisayarýnýza ram alýrken anakartýn destekledigi ram den almanýz gerekiyor.

Bira adet daha 256 mb ram almak istiyorsan anakartdaki ram bakýnýz aynýsýný alýrsanýz Bilgisayarýnýz daha verimli çalýþýr.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. diye program var onunla anakartýnýzýn hangi ramleri destekledigini ögrenebilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

programý indiremedim
    baþka ne türlü olur?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muhteþem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    programý indiremedim
    baþka ne türlü olur?
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Anakartýn marka ve modelini yazarsanýz.Anakartýnýzýn hangi ram leri destekledigini söyleyebiliriz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri