Turkcell Süper Ligi takýmlarýndan Kayserispor ile Kayseri Erciyesspor yönetimleri, Futbol Federasyonu seçimlerinde, baþkan adaylarýndan Ayhan Bermek'i destekleyeceklerini açýkladý.
Kayserispor Yönetim Kurulu imzasýyla yapýlan yazýlý açýklamada, ”Türk futbolunun kronikleþmiþ kavgalardan, kaoslardan ve problemlerden kurtulmasý için yeni yüzlere ihtiyaç duyulduðu” belirtildi.
Yeni yüzlerle birlikte oluþacak vizyonun, futbola barýþ ve katký saðlayacaðýnýn vurgulandýðý açýklamada, “Bu nedenle kulubümüz, baþkan adaylarýndan Sayýn Ayhan Bermek'i destekleme kararý almýþtýr” denildi.
Kayseri Erciyesspor Kulüp Baþkaný Enver Kemaloðlu imzasýyla yapýlan yazýlý açýklamada ise, son günlerde yaþanýlan geliþmelerin dikkate alýnarak yeni bir karara varýldýðý kaydedildi.
“Türk futbolunun geliþmesi, kalkýnmasý ve saðlam zemine oturtulmasý, ayný zamanda Anadolu futbolunun, dolayýsýyla Kayseri Erciyesspor'un ve Kayseri futbolunun daha üst düzeye taþýnabilmesi için son günlerdeki tartýþmalar da dikkate alýnarak yapmýþ olduðumuz yönetim kurulu toplantýsýnda, baþkan adaylarýndan Sayýn Ayhan Bermek'in desteklenmesi kararý alýnmýþtýr” ifadelerinin kullanýldýðý açýklamada, Ayhan Bermek yönetiminin, Türk futbolunun son yýllarda yaþadýðý kaos ortamýndan uzaklaþtýrýlacaðý ve her kesimle barýþçýl bir ortam hazýrlayacaðý fikrinden hareket edilerek, bu yönde karar alýndýðý anlatýldý.
Kayseri Erciyesspor Kulubü'nden 7 Ocak'ta, Ýkinci Baþkan Erol Bedir imzasýyla yapýlan açýklamada, Haluk Ulusoy baþkanlýðýnda bir yönetim oluþmasý yönünde talepte bulunulmuþ ve bu istek kamuoyuna duyurulmuþtu.
Alýntý hurriyet.com.tr

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri