kamberoğlu üstadım.bir şey daha öğrenmek istiyorum.yazılımlar için yükleme loader kullanacak mıyız.birede polsat ***lerini manuel olarak nasıl gireceğim.teşekkürlerimle.
kardeşim polsatları manuel olarak girmene gerek yok. çünkü konu başlığındaki yazılımı yükle polsatları auto olarak açmaktadır. yazılımı yüklemek için açtığın dosyanın içindeki loderi kullanmalısın. daha detaylı açıklama için yazılım yükleme talimatını burada paylaşabilirim. kolay gelsin.
evet kamberoğlu ustam bugün yeni yazılımları attım.ve alet mükemmel çalışıyor.bu kadar ucuz bir cihazın çalışacağını hiç zannetmezdim fakat süper çıktı.ben daha önce gm 9400 vcı cihaz vardı.şimdi ben onu çocuklara verdim.sizin anlayacağınız gm.fark attı.herşey için teşekkürler ederim.
dediğiniz yazılımlar skybox sa uyarmı aynı menüyü taşıyor birde bende mct paylaşım var ona bir zararı olurmu birde bissleri nasıl izleyebilirim
arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu![]()
teşekkürler
peki skybox ta bissleri nasıl izlerim arkadaşım şimdiden yardımların için teşekkür ederim
SAYIN arkadaşlar polsatlar her halde çöktü.sizde de öylemi.cevap verirseniz sevinirim.iyi akşamlar.
tamda bugun 6s in macı varken polsatlar gider mi yaaaaaelle *** girebilme olayı nasıldır bu inpaxta bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri