REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 34/35 İlkİlk ... 9242526272829303132333435 SonSon
346 sonuçtan 331 ile 340 arası

Konu: inpax-X-2007-FTA (21/02/2008)TPS auto, Premiere auto, Polsat auto, MCT, Redlight, OK

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cikan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılım için teşekkürler master71...
    SRG açılıyor bu yazılımda...
    arladaşım paylaşım için tşkler demeniz yeterli sonuçta bu bir ekip çalışması tekil şahısa olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kamberoğlu üstadım.bir şey daha öğrenmek istiyorum.yazılımlar için yükleme loader kullanacak mıyız.birede polsat ***lerini manuel olarak nasıl gireceğim.teşekkürlerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı burak01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kamberoğlu üstadım.bir şey daha öğrenmek istiyorum.yazılımlar için yükleme loader kullanacak mıyız.birede polsat ***lerini manuel olarak nasıl gireceğim.teşekkürlerimle.
    kardeşim polsatları manuel olarak girmene gerek yok. çünkü konu başlığındaki yazılımı yükle polsatları auto olarak açmaktadır. yazılımı yüklemek için açtığın dosyanın içindeki loderi kullanmalısın. daha detaylı açıklama için yazılım yükleme talimatını burada paylaşabilirim. kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kamberoğlu ustam bugün yeni yazılımları attım.ve alet mükemmel çalışıyor.bu kadar ucuz bir cihazın çalışacağını hiç zannetmezdim fakat süper çıktı.ben daha önce gm 9400 vcı cihaz vardı.şimdi ben onu çocuklara verdim.sizin anlayacağınız gm.fark attı.herşey için teşekkürler ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediğiniz yazılımlar skybox sa uyarmı aynı menüyü taşıyor birde bende mct paylaşım var ona bir zararı olurmu birde bissleri nasıl izleyebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılım sky boxa olmaz cunki inpax 2007 serisine ait

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler
    peki skybox ta bissleri nasıl izlerim arkadaşım şimdiden yardımların için teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SAYIN arkadaşlar polsatlar her halde çöktü.sizde de öylemi.cevap verirseniz sevinirim.iyi akşamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamda bugun 6s in macı varken polsatlar gider mi yaaaaa elle *** girebilme olayı nasıldır bu inpaxta bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba

Sayfa 34/35 İlkİlk ... 9242526272829303132333435 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri