inpax-X-2007-FTA (03/02/2008) TPS auto, Premiere auto, Polsat auto, Digi TV OK, new update Guncellendi..
comag sl 35 s cihazım var inpax'ın hangi yazılımı uyar, şimdiden teşekkürler ustam.
Teşeekkürler yazılım için,elinize sağlık...
ustat öncelikle böyle yorucu ve zahmetli bir işe giriştiğiniz için sizi tebrik ediyorum.Ben aylardan beri bu inpax fta veya small dan birini almak istiyorum sizden bana ayrıntılı bir bilgi için rahatsız edeceğim. yani bu cihaz dan aldığım zaman sadece burada vermiş olduğunuz yazılımları yükleyince ben doğol olarak hotbird uydusunu seyrettiğim için öncelikle bu uydudan hangi paketleri izleye bilirim yazarsanız cihazı almamda hem yardımcı olursunuz hemde öncü olursunuz şimdiden cevabın için tşkler
HotBird üzerinden TPS,ABSAT,Polsat,srg gibi kanalları izleyebilirsiniz.Ayrıca rs 232 ilede newcamd server bulursanız onlada hotbird uzerinde ne kadar kanal var ise izlersiniz(Bu servere baglı bir olay) Cihazın ileriki donemlerde öyle veya böyle yazılım garantisi yoktur.Nedeni ise birçok firma ilk basta yazılım verip sonra destegi kesmektedir bu durumuda degerlendirin
peki hocam birde canal + yi izleyebiliyoruz öyle deniyor bu konuda da yardım edermisiniz birde benim bilgisayarımda olmadığı için rs 232 kabloyla server şu anda almıyorum peki bu inpax sın fta veya smll cihazları servera uyun mu yani ilerde internetim olursa server paylaşımıyla aynı bu cihazdan paylaşım alabilirmiyim yani ileriye dönük bir cıhazmı bu fta lar inpaxlar bu konuda da size zahmet bir iki cümle rıca etsem biliyorum sizi de meşkul ediyorum ama inanın ki kaon tabanlı olsa gözüm kapalı cevap vereceğim ama bu cihaz da ben siz ustalara göre çok ama çok acemiyim lütfen aydınlatırmısınız emeğinize ve paylaşımlarınızaforum üyesi biri olarak teşekürler ederim.İyi çalışmalar![]()
Yalnız bu yazılımda SRG paketi açılmıyor,onu da belirtiyim...
peki arkadaşım.ben inpax x-2007 small cihazı yeni satın aldım.***leri nasıl gireceğim.bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürlerimle.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri