Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Supersatforum'dan Bir Yenilik Daha..Şikayet Butonu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Supersatforum'dan Bir Yenilik Daha..Şikayet Butonu..

Arkadaşlar Supersatforum olarak sizlere bir yenilik daha sunuyoruz..Sizinde bildiğiniz gibi her forumda kendini bilmezler çıkıp küfür veya reklam yapma gibi hareketlerde bulunuyorlar ve moderatörlerimizde her zaman erken müdahale edemiyor..Artık hiçbir moderatör görmese bile sizin sayenizde anında müdahale edilecek..

Tek yapmanız gereken uygunsuz mesajı gönderen kişinin avatarının altında bulunan şeklindeki butona basmak..Bu butona bastığınız anda moderatör arkadaşlarmızın haberi oluyor ve böylece erken müdahale gerçekleşmiş oluyor..Bu uygulamanın bir benzeri başka yerlerdede vardır ancak onlara e-posta şeklinde gider..Bizimki farklı bir yöntem olduğu için anında haberimiz oluyor..

SUPERSATFORUM'DA YENİLİKLER BİTMEZ... :45:
    Konu Hakan Gül tarafından (21-05-2007 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güsel bir uygulama böylece daha tedbirli olurlar ve küfür fln vb. davranışlarda bulunmazlar.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güsel bir uygulama böylece daha tedbirli olurlar ve küfür fln vb. davranışlarda bulunmazlar.:45:
    Evet bu özellik sayesinde sizin göremediginiz alanlarda otamatikman konu acılmaktadır. Yani konuya ne yazmış kim yazmış ve konunun içerigi gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi güzel bu uygulamada sakın arkadaşlar suyunu çıkarmasın bunuda söyleyelim aynı zamanda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tarzan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi güzel bu uygulamada sakın arkadaşlar suyunu çıkarmasın bunuda söyleyelim aynı zamanda
    Tabi bunu saka olsun diyede yapanlar cezai uygulama yapılacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eminim ki üyelerimiz bunu yapmaz güvenimiz tamdır :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan yılmaz kardeş ne hızlısın yaaaa pes yaniii yazdım döndüm bi bakayım dedim almışmı diye malum benim pc biraz ağır şaştım kaldım sana yaaaaaaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tarzan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan yılmaz kardeş ne hızlısın yaaaa pes yaniii yazdım döndüm bi bakayım dedim almışmı diye malum benim pc biraz ağır şaştım kaldım sana yaaaaaaaa
    Biraz öyleyimdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel uygulama olmuş tabii kafasına göre herkes bu sakıncalı diye butona basmasa daha iyi olur gereken yerdede görevli arkadaşlar müdale ederler olaya hayırlı olsun

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri