Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
113 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: BU HABER MSN KULLANICILARI ÝÇÝN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

açýklama için teþekkürler ayný þey yaklþýk 1 ay önce benim baþýma geldi, arkadaþýmýn msn si çalýndý ilk önce bunu anlamadým, daha sonra benden 250 kontur istedi þaþýrdým ayný iþyerindedeki arkadaþým benden niye kontür ister diye düþündüm ve þuan iþte olduðum için alamayacaðýmý söyledim, daha sonra þu sayfaya bir bak dedi, o sayfada kullanýcý adý þifre soruyordu ben baþka bir adla baþka birþifre yazýp baktým herhangi bir site onlarýn kurduðu olabilir, daha sonra akþam üzeri diðer bir arkadaþým da msnsinin çalýndýðýný söyledi diðer arkadaþýmla ayný listede bulunan, ertesi sabah sabah msn yi açýnca 2 arkadaþýmýn da oturum açmýþ olduðu gözüküyordu ama arkadaþýn biri benim yanýmda idi yalandan naber falan dedim,biraz öyle konuþtuktan sonra þuan avcýlýkta oturum açtý dediðimde küferlerden sonra bu otumu kapattý, diðer arkadaþýmýna da naber dedim ve sana kontür gönderiyorum dediðimde ol o köntürleri ............sok diyerek msnyi kapattý. savcýlýktan bahsedince korkup kaçtý. benim de buradan arkadaþlara tafsiyem sakýn hiçbiryere msn þifrelerini yazýp herhangibir siteye giriþ yapmasýnlar çok dikkatli olmak lazým, herkese sagýlar,sevgiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilgi için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilðin icin tþkler usta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

verdiginiz güzel bilgiler için tþk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 ahhh msn

geçende benim baþýmada geldi. samimi bi arkadaþým, kendisi kontor telefon vs. satýþ iþi yapýyor zaten. benden acil 250 kontor istedi. bende hemen telefonla döndüm. sakýn dedi. msn þifrem çalýndý dedi:45: . böylece yýrttýk yani .

bu uyarý için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon14

uyarýlarýn ne kadar haklý olduðun daha önce yapýlan anketlerinde ne kadar yerinde olduðunu bizlere bir kez daha göstermiþ oluyor.uyarýlarýn için çok teþekkürler arkadaþým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tþk bilgi için saol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sagolun çalýþmlarýzda baþarýlar dilerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kullandýðýmýz þifreyi zor bulunabilecek þekilde seçmak lazým ve bu þifreleri hiç kimseyle paylaþmamak lazým

Sayfa 4/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri