Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: 5 kişinin saldırısına uğradı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 kişinin saldırısına uğradı

5 kişinin saldırısına uğradı

BARTIN'da sokakta yürüyen 59 yaşındaki Hilmi Ayrancı, 5 kişinin bıçak ve sopalı saldırısanı uğrayarak yaralandı.

Olay, dün saat 22.15 sıralarında, Arıt Beldesi'nde meydana geldi. 61 yaşındaki Naim M., 23 yaşındaki Varol M., 32 yaşındaki Erol M., 20 yaşındaki Volkan M. ve 25 yaşındaki Naim M. kavgalı oldukları Hilmi Ayrancı'ya sokak ortasında bıçak ve sopalarla saldırdı. Ayrancı aldığı darbelerle yaralanırken, kaçmaya çalışan 5 zanlı jandarma tarafından yakalandı.

Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hilmi Ayrancı'nın hayati tehlikeyi atlamadığı bildirilirken, 5 zanlının sorgusu sürüyor.
    :welcome:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye nasıl bir yer oldu cıktı ALLAH sonumuzu hayır eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu ve bunun gibi olayların olmasınınn nedenini hala anlayamıyorum.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek çare idam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tür olaylar hep neden oluyor cahillik ile alakası yok önce insan-insan vicdanı -bana yaparlarsa ben ne yaparım digen yok bence ilk önce hani varya devlette bir kitap adını söylemiyeyim hani kanunları yazıyor işte ok kitabi baştaki herifler degiştiriyor <ön kapıdan gir arka kapıdan çık veya çıkamassan içerde yer içer yatarsın devletimiz nasılsa saglam yeme içme bol iş yok yat kalk soran yok ooooooohhhhhhhhhhhh ne rahat<<anlayan çok iyi anladı sanırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri