Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: 5 kiþinin saldýrýsýna uðradý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

5 kiþinin saldýrýsýna uðradý

5 kiþinin saldýrýsýna uðradý

BARTIN'da sokakta yürüyen 59 yaþýndaki Hilmi Ayrancý, 5 kiþinin býçak ve sopalý saldýrýsaný uðrayarak yaralandý.

Olay, dün saat 22.15 sýralarýnda, Arýt Beldesi'nde meydana geldi. 61 yaþýndaki Naim M., 23 yaþýndaki Varol M., 32 yaþýndaki Erol M., 20 yaþýndaki Volkan M. ve 25 yaþýndaki Naim M. kavgalý olduklarý Hilmi Ayrancý'ya sokak ortasýnda býçak ve sopalarla saldýrdý. Ayrancý aldýðý darbelerle yaralanýrken, kaçmaya çalýþan 5 zanlý jandarma tarafýndan yakalandý.

Bartýn Devlet Hastanesi'ne kaldýrýlan Hilmi Ayrancý'nýn hayati tehlikeyi atlamadýðý bildirilirken, 5 zanlýnýn sorgusu sürüyor.
    :welcome:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiye nasýl bir yer oldu cýktý ALLAH sonumuzu hayýr eylesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

amin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu ve bunun gibi olaylarýn olmasýnýnn nedenini hala anlayamýyorum.:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tek çare idam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu tür olaylar hep neden oluyor cahillik ile alakasý yok önce insan-insan vicdaný -bana yaparlarsa ben ne yaparým digen yok bence ilk önce hani varya devlette bir kitap adýný söylemiyeyim hani kanunlarý yazýyor iþte ok kitabi baþtaki herifler degiþtiriyor <ön kapýdan gir arka kapýdan çýk veya çýkamassan içerde yer içer yatarsýn devletimiz nasýlsa saglam yeme içme bol iþ yok yat kalk soran yok ooooooohhhhhhhhhhhh ne rahat<<anlayan çok iyi anladý sanýrým

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri