REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: turksat üzerinden digiturk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart turksat üzerinden digiturk

Digiturk'ü turksat üzerinden izlediğimizde de tüm kanallar eksiksiz çıkıyor mu? çünkü kurulumu sürekli eutelsat üzerinden yapıyorlar. Bunun sebebi nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım şu an itibariyle türksat üzerinden dijiturku izlenemiyor. o yüzden eutelsattan kurulumu yapılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim. Aslında sorumu bir problemden dolayı sormuştum .Zemin katta oturuyorum ve evin önünde 2 ağaç var. Yazın ağaçlar yapraklanınca sinyal seviyesi düşüyor. Sinyal seviyesini yükseltmek için teknik olarak yapabileceğim birşey var mı? Çanağı büyütmek gibi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vexol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkür ederim. Aslında sorumu bir problemden dolayı sormuştum .Zemin katta oturuyorum ve evin önünde 2 ağaç var. Yazın ağaçlar yapraklanınca sinyal seviyesi düşüyor. Sinyal seviyesini yükseltmek için teknik olarak yapabileceğim birşey var mı? Çanağı büyütmek gibi?
    valla arkadaşım yapabileceğin iki şey var ya çanağın yerini değiştireceksin yada ağacın dallarını keseceksin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vexol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Digiturk'ü turksat üzerinden izlediğimizde de tüm kanallar eksiksiz çıkıyor mu? çünkü kurulumu sürekli eutelsat üzerinden yapıyorlar. Bunun sebebi nedir?
    Turksat uzerinden dt paketi olarak 7 kanal izlersiniz. 7 derecende bulundugunuz abonelik paketine göre yayınları izleme sansınız var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri