REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Şükür Avustralya yolcusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Şükür Avustralya yolcusu

Şükür Avustralya yolcusu

Avustralya'nın Sydney Kulübü’nün Hakan Şükür'e olan ilgisi bitmek bilmiyor. Sydney yöneticisi George Perry, Hakan Şükür’le yürüttükleri görüşmede çok ilerleme kaydettiklerini söyledi...

Şükür Avustralya yolcusu
    Avustralya'nın Sydney Kulübü’nün Hakan Şükür'e olan ilgisi bitmek bilmiyor. Sydney Morning Herald gazetesine konuşan Avustralya takımının şef yöneticisi George Perry, Hakan Şükür’le yürüttükleri görüşmede çok ilerleme kaydettiklerini söyledi.

Urawa Reds ile Asya Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları olmak ya da olmamak maçı için Japonya’da bulunan Perry, “Hakan Şükür’le görüşmelerimiz sürüyor. Transferde sona çok yaklaştık" derken, sarı-kırmızılı yıldız futbolcuyla yaptıkları görüşme hakkında ayrıntılı bilgi vermekten kaçındı.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alana hayırlı olsun..ne yapacaklarsa bu saatten sonra.galatasaraylı olarak artık hakan şükürün bu takımdan ayrılmasını istiyorum.eskiler bir şekilde takımda gruplaşma ve farklı oluşumlar yaratıyor.tamamen yenilenmiş bir takım olmak gerekyor artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakışır onun rüzgaqrı yeter arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu saatten sonra kimse hakan şüküre gs den gitdeyemez karar hakanın saygı duymak gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre hakan ciddi bir karar vermeli
    artık oda biliyorki artık gerets gitse dahi takıma giremeyecegi belli
    ümit necati ve hasan kabze oldugu müddetçe hakan şüküre forma düşmez bu böyle biline
    ya jübile yap yada teknik adam olarak eger yönetimde isterse klübün başında birşeyler yap
    avrupa defterini kapatmalı bence kaç kez gitti geldi olmuyor avrupa hakana bir boy büyük
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amaç, orada yaşayan Türkleri kendi maçlarına çekmek ve hasılat yapmak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana göre hakan ciddi bir karar vermeli
    artık oda biliyorki artık gerets gitse dahi takıma giremeyecegi belli
    ümit necati ve hasan kabze oldugu müddetçe hakan şüküre forma düşmez bu böyle biline
    ya jübile yap yada teknik adam olarak eger yönetimde isterse klübün başında birşeyler yap
    avrupa defterini kapatmalı bence kaç kez gitti geldi olmuyor avrupa hakana bir boy büyük
    selametle
    sana sonuna kadar katılıyorum üstat. ama şuda bir gerçek artık türkiyede hakana büyük gelmeye başladı bence artık çekilmesinin zamanı geldi diye düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan şükür Türkiyeye mal olmuş bir insan avrupaya gitmesini tasvip etmiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri