Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Þükür Avustralya yolcusu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Þükür Avustralya yolcusu

Þükür Avustralya yolcusu

Avustralya'nýn Sydney Kulübü’nün Hakan Þükür'e olan ilgisi bitmek bilmiyor. Sydney yöneticisi George Perry, Hakan Þükür’le yürüttükleri görüþmede çok ilerleme kaydettiklerini söyledi...

Þükür Avustralya yolcusu
    Avustralya'nýn Sydney Kulübü’nün Hakan Þükür'e olan ilgisi bitmek bilmiyor. Sydney Morning Herald gazetesine konuþan Avustralya takýmýnýn þef yöneticisi George Perry, Hakan Þükür’le yürüttükleri görüþmede çok ilerleme kaydettiklerini söyledi.

Urawa Reds ile Asya Þampiyonlar Ligi’nde oynayacaklarý olmak ya da olmamak maçý için Japonya’da bulunan Perry, “Hakan Þükür’le görüþmelerimiz sürüyor. Transferde sona çok yaklaþtýk" derken, sarý-kýrmýzýlý yýldýz futbolcuyla yaptýklarý görüþme hakkýnda ayrýntýlý bilgi vermekten kaçýndý.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alana hayýrlý olsun..ne yapacaklarsa bu saatten sonra.galatasaraylý olarak artýk hakan þükürün bu takýmdan ayrýlmasýný istiyorum.eskiler bir þekilde takýmda gruplaþma ve farklý oluþumlar yaratýyor.tamamen yenilenmiþ bir takým olmak gerekyor artýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yakýþýr onun rüzgaqrý yeter arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu saatten sonra kimse hakan þüküre gs den gitdeyemez karar hakanýn saygý duymak gerek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana göre hakan ciddi bir karar vermeli
    artýk oda biliyorki artýk gerets gitse dahi takýma giremeyecegi belli
    ümit necati ve hasan kabze oldugu müddetçe hakan þüküre forma düþmez bu böyle biline
    ya jübile yap yada teknik adam olarak eger yönetimde isterse klübün baþýnda birþeyler yap
    avrupa defterini kapatmalý bence kaç kez gitti geldi olmuyor avrupa hakana bir boy büyük
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Amaç, orada yaþayan Türkleri kendi maçlarýna çekmek ve hasýlat yapmak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bana göre hakan ciddi bir karar vermeli
    artýk oda biliyorki artýk gerets gitse dahi takýma giremeyecegi belli
    ümit necati ve hasan kabze oldugu müddetçe hakan þüküre forma düþmez bu böyle biline
    ya jübile yap yada teknik adam olarak eger yönetimde isterse klübün baþýnda birþeyler yap
    avrupa defterini kapatmalý bence kaç kez gitti geldi olmuyor avrupa hakana bir boy büyük
    selametle
    sana sonuna kadar katýlýyorum üstat. ama þuda bir gerçek artýk türkiyede hakana büyük gelmeye baþladý bence artýk çekilmesinin zamaný geldi diye düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hakan þükür Türkiyeye mal olmuþ bir insan avrupaya gitmesini tasvip etmiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri