Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bedizüzzaman said nursi..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgiler için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler
    :welcome:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

genel bilgi olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bediuzzaman büyük alimlerdendir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ek bi bilgide ben vereyim...gerçek adı said-i kürdi dir....isim sonradan softlaştırılmış...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ek bi bilgide ben vereyim...gerçek adı said-i kürdi dir....isim sonradan softlaştırılmış...selametle...
    evet biliyorumdur bilmeyenlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediğin doğrudur.kürd olabilir ama ırkına değil yaptıklarına baksak çok daha güzel olacaktır.
    İslam dini için çok güzel eserler vermiştir.nice insanlar bu eserlerden faydalanmaktadır.
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediğin doğrudur.kürd olabilir ama ırkına değil yaptıklarına baksak çok daha güzel olacaktır.
    İslam dini için çok güzel eserler vermiştir.nice insanlar bu eserlerden faydalanmaktadır.
    :45:
    o müslüman olduğu için övünüyordu başka taraf kürtmüş türkmüş fark etmezmiş türküyle kürdüyle lazıyla çerkeziyle kabemiz bir kitabımız bir dinimiz birdir ne mutlu bize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün eserleri dünyada tam seksen dile çevrilmiştir bu sayede tüm dünyada rahatça okunabiliyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o ki kimseyi ayırmazdı dili dini rengi ırkı yüzünden tek amacı vardı bayraktarlını yaptımız İSLAM dinini her yere götürebilmek.sadece din ile ilgilenmedi fen ilimlerinde mükemmele yakın bir bilgisi vardı hem fen ilmi hem İSLAM ilmi ögretiyordu BEDİÜZZAMAN'ın ögrencisi olmak isterdim.....

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri