Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Bedizüzzaman said nursi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı katliam_290 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o ki kimseyi ayırmazdı dili dini rengi ırkı yüzünden tek amacı vardı bayraktarlını yaptımız İSLAM dinini her yere götürebilmek.sadece din ile ilgilenmedi fen ilimlerinde mükemmele yakın bir bilgisi vardı hem fen ilmi hem İSLAM ilmi ögretiyordu BEDİÜZZAMAN'ın ögrencisi olmak isterdim.....
    kardeş şakirtlik herkese nasip olmaz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok katılamayacağım fikirlerinize arkadaşlar kusura bakmayın....said-i nursi bugün ismail nacar denilen şahsın fikir babası sayılabilir...bildiğim ve net olan bilgi kaynaklarından okuduğuma göre kürtçülüğü savunuyormuş...çünkü açıkça bilinen şudur ki;said-i nursi doğu ve güneydoğudaki halka üremek ve çoğalmanın Allah'ın emri olduğunu ve yapabildikleri kadar çocuk yapabilmelerini söylerken,ülkenin batısındaki halka ise böyle bir fetva vermemiş yaptığı sohbet ve konuşmalarında...dini bilgisi çok derin olabilir ancak bu bilgi gücünü sanki biraz farklı amaçlar için kullanmış gibi geliyor bana....tabii ki bu benim fikrim ve bakış açım...herkese saygılıyım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok katılamayacağım fikirlerinize arkadaşlar kusura bakmayın....said-i nursi bugün ismail nacar denilen şahsın fikir babası sayılabilir...bildiğim ve net olan bilgi kaynaklarından okuduğuma göre kürtçülüğü savunuyormuş...çünkü açıkça bilinen şudur ki;said-i nursi doğu ve güneydoğudaki halka üremek ve çoğalmanın Allah'ın emri olduğunu ve yapabildikleri kadar çocuk yapabilmelerini söylerken,ülkenin batısındaki halka ise böyle bir fetva vermemiş yaptığı sohbet ve konuşmalarında...dini bilgisi çok derin olabilir ancak bu bilgi gücünü sanki biraz farklı amaçlar için kullanmış gibi geliyor bana....tabii ki bu benim fikrim ve bakış açım...herkese saygılıyım...
    yanlış biliyorsun o peygamber efendimizin ümmetine söylediği sözlerini söylerdi ???
    tüm müslümanlara derdi çoğalın diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanlış biliyorsun o peygamber efendimizin ümmetine söylediği sözlerini söylerdi ???
    tüm müslümanlara derdi çoğalın diye
    dedim ya bu benim yoğurt yeme stilim...herkesin fikrini kabul etmek zorunda değilim ancak fikirlerinize saygılıyım.....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dedim ya bu benim yoğurt yeme stilim...herkesin fikrini kabul etmek zorunda değilim ancak fikirlerinize saygılıyım.....selametle
    ama büyük islam alimlerinden olan saidi nursiyi ismail nacarla bir kefeye koyman yanlıştır fikirlerimi paylaşıp paylaşmaman beni etkilemez ama nasıl yoğurt yiyilir öğrenmen lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ama büyük islam alimlerinden olan saidi nursiyi ismail nacarla bir kefeye koyman yanlıştır fikirlerimi paylaşıp paylaşmaman beni etkilemez ama nasıl yoğurt yiyilir öğrenmen lazım
    senden öğrenecek bişeyim olmadığına eminim....sana göre büyük islam alimi bana göre değil...hatta ülkeye zararlı olmuş birisi...ismail nacarla onun için aynı kefeye koyuyorum....bu kadar basit....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar konu ciddi konu burada neden tartışma yapıyorsunuz
    ben konuyu tatılşanız diyemi açtım?
    tartışmanın yeri burası değil bu büyük islam alimine biraz saygınız olsun lütfen!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senden öğrenecek bişeyim olmadığına eminim....sana göre büyük islam alimi bana göre değil...hatta ülkeye zararlı olmuş birisi...ismail nacarla onun için aynı kefeye koyuyorum....bu kadar basit....
    bir insanın değerlerine saygı göstrmeyenden bişi bekleyemem konuyuda fazla uzatma inanmıyorsan kendine sakla ona inannalar var bari onlara saygın olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

{{okadar}}
    MEHMET KAYNAKLI,dediği gibi.!

Konu ayran tarafından (27-07-2007 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    {{okadar}}
    MEHMET KAYNAKLI,dediği gibi.!

teşekkürler abi sağolun

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri