Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşım ben kendim kyotonun servisindede çalıştım. kyotonun bir kaç modeli hariç çpoğu işe yaramaz cihazlardır. sürekli arıza verendir. 89000Cı daki problemin nedir nedendir burdan tahmin edemem ama goldmasterin en iyi cihazlarından birisidir 9400 vcı ile aynı yazılımı kullanır donma sinyal yok kanal takılma gibi problemlerin en az yaşandığu cihazdır. bence siz bu işlerden anlayan birine başvurun derdinizi iyice anlatın. bu cihazlarda yazılımı cihazdan cihaza bilgisayardan cihaza rahatlıkla atılıyor.

ayrıca benim açtığım konu ile sizin yazdığınız mesajın alakası ne çözemedim.
uYARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM,
KONUNUN YERİ DEĞİL ÖZÜR DİLİYORUM AMA,
MESLEĞİM ELEKTRONIK AMA ÇOK İYİ DÜZEYDE DE SİSTEM VE ELEKTRONİK BİLGİM MEVCUT,
AMA BU FİKRİM SABİT DEĞİL VE KYOTO DA AYNI SİSTEM İÇİNDE KULLANIYORUM ARALARINDAKI FARK GOLDUN BİRAZ DAHA HIZLI OLMASI
ODA ÖNEMLİ DEĞİL HER SANİYE KANAL DEĞİŞTİRMİYORUM, SEBEKE ARATMIYORUM BASIT BİR EV KULLANICISIYIM
ÖRNEĞİN ANTEN AYARINDA % SİNYAL METRESİ YOK
SİNYAL KALITESİNİ GÖZE GÖRE VEYA EXTRA BİR CİHAZLA AYARLIYORSUNUZ DAHA AKLIMA GELMEYEN BİR SÜRÜ ŞEY
ALFABETIK OLARAK KANALLARI AYARLIYORSUNUZ UYDUYU SEÇİYORSUNUZ
DAĞITIYOR........TÜMÜNÜ VERİYOR, DİSEC MOTORU AYARLIYORSUNUZ, HAFIZAYA ALIYORSUNUZ 2-3 HAREKET SONRASI YOK.TEKRAR AYARLA.......
GÖRÜNDÜĞÜ KADAR HASSA BİR CİHAZ DEĞİL
SİZDE BUNA İNANIN LÜTFEN
TEŞEKKÜRLER.