tşk bu iyi oldu ama ıd çevrilmedik cihaz kalmadı piyasada artık geççççççç
tşk bu iyi oldu ama ıd çevrilmedik cihaz kalmadı piyasada artık geççççççç
geç kalınan bişi yok. bu program sayesinde yeni çıkan cihazlardada aynı işlemleri yapacaksınız. Topfieldin çıkarmış olduğu yeni nesil cihazlar türkiyede Goldmaster adında piyasaya sürülüyor. Tabiki goldmasterin kendine has özellikleri var ama taban topfiled. konu anlaşılmıştır inşallah.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
uYARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM,
KONUNUN YERİ DEĞİL ÖZÜR DİLİYORUM AMA,
MESLEĞİM ELEKTRONIK AMA ÇOK İYİ DÜZEYDE DE SİSTEM VE ELEKTRONİK BİLGİM MEVCUT,
AMA BU FİKRİM SABİT DEĞİL VE KYOTO DA AYNI SİSTEM İÇİNDE KULLANIYORUM ARALARINDAKI FARK GOLDUN BİRAZ DAHA HIZLI OLMASI
ODA ÖNEMLİ DEĞİL HER SANİYE KANAL DEĞİŞTİRMİYORUM, SEBEKE ARATMIYORUM BASIT BİR EV KULLANICISIYIM
ÖRNEĞİN ANTEN AYARINDA % SİNYAL METRESİ YOK
SİNYAL KALITESİNİ GÖZE GÖRE VEYA EXTRA BİR CİHAZLA AYARLIYORSUNUZ DAHA AKLIMA GELMEYEN BİR SÜRÜ ŞEY
ALFABETIK OLARAK KANALLARI AYARLIYORSUNUZ UYDUYU SEÇİYORSUNUZ
DAĞITIYOR........TÜMÜNÜ VERİYOR, DİSEC MOTORU AYARLIYORSUNUZ, HAFIZAYA ALIYORSUNUZ 2-3 HAREKET SONRASI YOK.TEKRAR AYARLA.......
GÖRÜNDÜĞÜ KADAR HASSA BİR CİHAZ DEĞİL
SİZDE BUNA İNANIN LÜTFEN
TEŞEKKÜRLER.
Teşekkürler ustam ellerin dert görmesin...
Sayın Volkan usta bende gm 9400 VCİ var. Ben buna sadece güncel yazılım mı yükleyebilirim? yoksa senin önereceğin hangi yazlımı yüklemeliyim. Çok teşşekkür ederim
teşekkürler paylaşımınız için
usta tamamda ben geri dönüşüm için hangi dosyayı yüklemem gerekiyor benim dekoderim 9400vcı şimdi tf5000 oldu 9400vcı olması için yardım edebilirmisin teşekür ederim.
volkan paylaşimin için teşekkürler
teşekkürler volkan usta bu değiştirici ile 9400 vcı tf 59000 e dönüşüm olabilirmi?
sağol kardeş..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri