Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Goldmaster-Topfield Sistem Id Dönüştürücü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan hoca ,tf 59000 cı nın yazılımdaki ıd sini bu dönüştürücü ile 1581 den 581 yapıp gm 9400vcı ye yüklersek bir problem olurmu, uydudan güncelleme yaparmı? buraya hangi mödelden kime dönüş yapılabalir bir liste yapılırsa kimsenin kafası karışmaz ve bazı sorular da başlangıçta cözülmüş olur, kolay gelsin

not : bu düştürücü ile tf 59000cı yazılımının 1581 olan ıd sını 0581 e dönüştürdüm bu yazılım 9400 vcı ya uygunmudur?59000 cı yazılımı dönüşdürücüden sonra dönüştürücüde gözüken 9400 vcı ile aynı değerlere geldi.
    Konu engin67 tarafından (23-05-2007 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ARKADASLAR

bende gm 57000 cı cihaz var ben bu cihaza Topfield yazılımı atmamın bana nasıl bir faydası olucak bunun la ilgili beni bilgilendirebilirmisiniz .
    goldmastermı , Topfield mi olması avantajlı
    benim cihazda su an 3 uydu var türksat , hotbord , hispasat

şimdiden teşekkkur ediyorum .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı setunc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADASLAR

bende gm 57000 cı cihaz var ben bu cihaza Topfield yazılımı atmamın bana nasıl bir faydası olucak bunun la ilgili beni bilgilendirebilirmisiniz .
    goldmastermı , Topfield mi olması avantajlı
    benim cihazda su an 3 uydu var türksat , hotbord , hispasat

şimdiden teşekkkur ediyorum .
    eğer bu dönüştürücü ile tf 59000 ci olabiliyorsa uydudan güncelleme seçeneği de aktif ise faydası olabilir şu an için gm 9400 serileri tf tabanlı olduğu için birbirlerine dönüşümleri mümkün özellikleri aşağı yukarı aynı ,tf nin yazılım desteği gm göre daha az

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 9400vcı var topfield 5000cı yüklesem degişen ne olur volkan usta zahmet olmasa aydınlatırsan memnun oluruz kafamız karıştı teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engin67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eğer bu dönüştürücü ile tf 59000 ci olabiliyorsa uydudan güncelleme seçeneği de aktif ise faydası olabilir şu an için gm 9400 serileri tf tabanlı olduğu için birbirlerine dönüşümleri mümkün özellikleri aşağı yukarı aynı ,tf nin yazılım desteği gm göre daha az
    bilgi için teşekkurler ..
    tf 59000 ci için bilgi bekliyoruz

iyi çalışmalar ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı setunc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için teşekkurler ..
    tf 59000 ci için bilgi bekliyoruz

iyi çalışmalar ..
    evet cevap bekliyoruz 9400vcı tf 59000 cı yapmak için eğer uydudan güncelleme seceneği aktif ise

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ömer yazıcı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende 9400vcı var topfield 5000cı yüklesem degişen ne olur volkan usta zahmet olmasa aydınlatırsan memnun oluruz kafamız karıştı teşekkürler.
    buraya bir konu açıldı cevap verecek bilgili birisi yok galiba bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

engin bu konuyla ilgili bi dosya buldum ben 9400 vcı nin 59000 cı ya donusumu diye ama dosyaya guvenemedigim için atmadım.

baska bi forumdada bi yazı var bu konuyla ilgili yazıyı atıyorum , dogruluk payı nedir bilmiyorum

"arkadaşım topfield 59000 cı ler bildiğin gibi uydudan güncellemeli bazı arkadaşlar goldmaster 9400 cı cihazları tf 59000 cı yapıp uydudan güncellemeli yapmışlar cihazın satıcı firması bunu farkedince bütün cihazlara gm 9400 cı yazılımını uydudangönderdi ve uydudan güncelleme seçenegini kaldırdı ,daha sonra tf 59000 cihazları toplayarak bunların içine bir çeşit çip entegre ettiler .donanımsal bir hata değil senin anlayacagın .iki cihazıda pazarlayan firma aynı ama aralarındaki fiyatfarkından dolayı sanırım bütün bunlar gerçekleşti bilgilerine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istersen dosyayıda gönderebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

engin bu konuyla ilgili bi dosya buldum ben 9400 vcı nin 59000 cı ya donusumu diye ama dosyaya guvenemedigim için atmadım.

baska bi forumdada bi yazı var bu konuyla ilgili yazıyı atıyorum , dogruluk payı nedir bilmiyorum

"arkadaşım topfield 59000 cı ler bildiğin gibi uydudan güncellemeli bazı arkadaşlar goldmaster 9400 cı cihazları tf 59000 cı yapıp uydudan güncellemeli yapmışlar cihazın satıcı firması bunu farkedince bütün cihazlara gm 9400 cı yazılımını uydudangönderdi ve uydudan güncelleme seçenegini kaldırdı ,daha sonra tf 59000 cihazları toplayarak bunların içine bir çeşit çip entegre ettiler .donanımsal bir hata değil senin anlayacagın .iki cihazıda pazarlayan firma aynı ama aralarındaki fiyatfarkından dolayı sanırım bütün bunlar gerçekleşti bilgilerine
    ilgine çok teşekkürler( dosyayı : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. : gönderirsen bir incelemek istiyorum)
    bende de var bir dosya ama acaba aynı dosya mı ancak daha önce 59000 cı yı yükleyenler sorun yaşadılar ve tekrar 9400 vcı ya döndüler tf 5900 cihazın açılışında 1581 vcı 581 bu dönüştürücüyle her iki çıhazın ıd leri eşitleniyor , benim öğrenmek istediğim her iki yazılımı da aynı hale getirdik acaba güncelleme seceneği aktif olacakmı?,başka hatalar verecekmi? şuanda 59000 nin ıd sını dönüştürücü ile 581yaptım dosya boyutları da aynı veya vcı nın ıd sını 1581 de yaparım üzerine, 59000 cı yazılımı atılır hale gelir,59000 cı kullanıcıları acaba uydudan güncelleme yapabiliyormu bunu öğrenmek istiyorum,neden volkan,zalim hocalar bir cevap vermiyorlar anlamadım
    Konu engin67 tarafından (24-05-2007 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri