REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Yazılımları Teknik Destek Bakımından Hangi Firma Sizce Daha Aktif

Katılımcı sayısı
784. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Aciko

14 1.79%
  • Akai

9 1.15%
  • Amstrad

22 2.81%
  • Arçelik-Beko

10 1.28%
  • Botech

13 1.66%
  • DigiLine

8 1.02%
  • GoldMaster

161 20.54%
  • Hemco

8 1.02%
  • Humax

15 1.91%
  • Hyundai

2 0.26%
  • Finest

11 1.40%
  • Kaon

112 14.29%
  • Kyoto

2 0.26%
  • Korax

6 0.77%
  • Neta

20 2.55%
  • Next

335 42.73%
  • Premier

3 0.38%
  • Sunny

262 33.42%
  • Sansui

3 0.38%
  • Redline

22 2.81%
  • Starbox

5 0.64%
  • Starsat

12 1.53%
  • Taplin

11 1.40%
  • TopField

17 2.17%
  • Vestel

8 1.02%
  • Yumatu

60 7.65%
  • Dream Box

35 4.46%
  • İnpax

7 0.89%
  • Stream

42 5.36%
  • DİĞER MARKA CİHAZLAR

19 2.42%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 10/27 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon
270 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Teknik Destek Bakımından Hangi Firma Sizce Daha Aktif

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı morss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı arkadaşlar sattıkları cihazları iyi diyorlar bazılarıda goldmaster diyorlar bunu söyleyenlerin dünyadan haberi yok hele bu yazılım konusu goldmaster için uzak 1 şey-- burada yazılım desteği soruluyor cihazların nasıl olduğu değil benim fikrim ilk önce kaon tabanlı cihazlar sonra next ve dreambox
    Evet çok haklısınız anketin konusu hangi cihazı kullanıyorsunuz degildir özellikle yazmıştım
    Bu anketimiz hangi receiver kullanıyorsunuz degildir sakın yanlış anlamasın.Biz zaten hangi uyenin ne kadar hangi markayı kullandıgınız biliyoruz.
    bunu ama uyelerin cogu yanlış anlamış sanırım biz zaten biliyoruz panelden hangi uyenin forumda cok oldugunu yada en az hangi marka kullanıldıgı. Biz teknik destek bakımında birebir yardımları firma guvencesini sormuştuk umarım bundan sonraki cevaplar bu yonde olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GOLTMASTER KULLANIYORUM.ama sunny , next ve yumatu bizden daha önce bazı konularda öndeler.gm yeni çıkardığı cihazları Dsmart uyumlu ÜRETİYOR,modülse modül.yazılım ise yazılım bizlerede destek olsun.avrupa kupası maçları için yeni cihaz almak zorunda bıırakmasın bizleri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyi teknik destek ve yazlım desteği veren yumatu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

param olsa idi, sahibi de ben olsa idim, acikoyu tepeye koyardım emme geçti borun pazarı, bitti eMpReSaRiO'nun devri. Oyumu yanlışlıkla dreamboxa verdim ancak cihazın arkasında olma durumu zamana göre değişiyor. Teknik servis hizmetlerinde kimisi, yazılımda bir başkası. Mesela şu anda en güncel yazılım desteğini redline veriyor. Teknik servis için ise kurumsal firmaların tamamı veriyor diyebilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anket hala gösteriyor hangisi olduğunu bende ankete katılacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eMpReSaRiO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    param olsa idi, sahibi de ben olsa idim, acikoyu tepeye koyardım emme geçti borun pazarı, bitti eMpReSaRiO'nun devri. Oyumu yanlışlıkla dreamboxa verdim ancak cihazın arkasında olma durumu zamana göre değişiyor. Teknik servis hizmetlerinde kimisi, yazılımda bir başkası. Mesela şu anda en güncel yazılım desteğini redline veriyor. Teknik servis için ise kurumsal firmaların tamamı veriyor diyebilirim.
    eMpReSaRiO devri bitmez usta yazılımları bekliyoruz senden:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart merhaba

benim favorim sunny ve next cihazlarıdır
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalite diyorsanız goldmaster 9000 10000 serisi yazılım diyorsanız biraz gecikme oluyor ama umarım ayyıldız bu yazılanları okur. sattığım 350 cihazdan 1 arıza geldi. o da tekik bir hata maaşallah diyeyim.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2004 model sunny 1030 ve next 8000 x cam kullanıcısıyım.Cihazların ikisinden de memnunum.8000'lere yazılım desteği verilirken 1030 lar malesef unutuldu.
    Forumlardaki mesajlardan 1030 kullanıcılarının bu konudaki şikayetlerini okuyoruz.İyi ki forumlardaki ustalar var.Onların verdiği editli yazılımlarla 1030'u kullanmaya çalışıyoruz.
    Ustalara teşekkürler...Sunny'ye de şikayetlerimizi bildiriyoruz.
    bundan sonra sunny asla....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb arkadaşlar sunny ve next tin üzerine cihaz tanımam her yünden güzel bir cıhaz firma yönündende çok iyi malının arkasında duruyor her konuda sunny her zaman bir adım öndedir

Sayfa 10/27 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri