goldmaster.......
Aciko
Akai
Amstrad
Arçelik-Beko
Botech
DigiLine
GoldMaster
Hemco
Humax
Hyundai
Finest
Kaon
Kyoto
Korax
Neta
Next
Premier
Sunny
Sansui
Redline
Starbox
Starsat
Taplin
TopField
Vestel
Yumatu
Dream Box
İnpax
Stream
DİĞER MARKA CİHAZLAR
goldmaster.......
OK, Yes I,am Kaom four Suni, very good, good bye,
UN ABRAZO.
arkadaşlar destek olarak next ve sunny tabiki ancak sunny orjinal yazılım çıkartmadığı için stream yazılımı kullanmakta zorlanıyoruz bu konuda next önde sunny cihazın görüntü kalitesi tartışılmaz ama ben yinede cihazı değiştirdim next 2000 super x plus aldım saygılar
tabiki neta sunny kaon
NEXT bir numara profesyoneller için inpax gerçekten mükemmel marifetleri tartışılamaz.
HUMAX 1997'den beri kullaniyorum memnunum
yazılım bakımından sunny ve next yenilikte next sin üstüne makina tanımam.saygılar
ben sunny diyorum çünkü yaygın cihaz olduğu için kullanımı rahat ve yaygın yazılımı bulunmakta ben sorun yaşamıyorum cihazla herkeze kolay gelsin ...
emeğe saygı...
yalnız gerçekten tarafsız söyliyom next te haksızlık yapılıyor diye düşünüyorum
au çökünce anında veriyorlar ama bakıyorum tiğer cihazlara fark atmamış görünüyor acaba bazı arkadaşlarımız yalnışlıkla mı oy verdi insaf forumun değerli üyeleri saygılar
Bence de GM kaliteli mal üretiyor. Hele 11000 serisi taş gibi alıcılar ama firma bu modellerinin arkasında fazla durmadı. Nedenleride model çeşidini nerdeyse yüzbine çıkkardı. Tabi bunlara yazılım yetiştirmekte her babayiğitin harcı değil. GM yanlış üretim politikası izliyor. Diğer alıcılar gibi az ve öz üretip müşteri memnuniyetini öne çıkarmalıydı. Malesef çok çeşit uğruna büyük pazarını başka firmalara sırf bu aç gözlülüğü yüzünden kaptırdı. Birde millete yazılım diye Acikonun yazılımını editleyip GM yazılımı diye bizleri keriz yerine koyup sunmuyor mu hasta ediyor beni bu firma. Şimdilik elimdeki GM 11400 cimle idare ediyorum. Ama ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum. Hele şu diğer taksitler bir bitsinde.
Saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri