farklı marka kullanmama rağmen<<<next>>> diyorum
Teşekkur: 0
Aciko
Akai
Amstrad
Arçelik-Beko
Botech
DigiLine
GoldMaster
Hemco
Humax
Hyundai
Finest
Kaon
Kyoto
Korax
Neta
Next
Premier
Sunny
Sansui
Redline
Starbox
Starsat
Taplin
TopField
Vestel
Yumatu
Dream Box
İnpax
Stream
DİĞER MARKA CİHAZLAR
farklı marka kullanmama rağmen<<<next>>> diyorum
Redline diyorum.Güncelleme tıkır tıkır geliyor,daha ne olsun.Yazılımla uğraşmıyorum.
bence next 2000 cx super plus ve 5000 cl uydusunu kullanıyorum devamlı destek var ben memnunum
Bence Amstrad.. bu sıralar kesintisiz yazılım veriyorlar
kesinlikle next arkadaşlar goldmaster diyen arkadaşlar neye dayanarak diyorlar anlamıyorum gülmek geliyor sadece içimden![]()
tamam arkadaşım gülebilirsin ama kimseyide kırma.herkezin bulunduğu yere göre servis hizmetleri değişiyor. benim bulunduğum eski yerimde nexttin servisi suratsızın düzambazın tekiydi. herkez istediği yorumu yapabilir herkesin kendisine göre bir dayanağı vardı. bunu için birbirmizi kırmayalım polemkiğe girmeyelim.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bazı arkadaşlar değinmiş olsa bile ben tekrar dile getirmek isterim ki;
anketin amacı kullandığımız uydu alıcıları meth etmek değildir.
şunlara dikkat etmeliyiz:
- Cihazın resmi sitesi var mı?
- Cihazlar ile ilgili olarak yazılım güncellemelerine destek veriyorlar mı?
- Cihazın x modelini 3-5 sene geçmiş olmasına rağmen destekliyorlar mı yoksa çıkarılan y modelinden sonra unutuyorlar mı?
unutulmamalı ki forumlarımıza verecekleri reklamlar ile forumları verecekleri destek bile kullandığımız cihazlar açısından çok önemli bir destek olacaktır.
asla forum sayısı cihaz sayısı kadar değildir ve piyasadaki firmalar forumlara reklam vererek destek olmalıdırlar.
forumlara bakıyoruz bir iki foruma kişisel ilişki nedeni ile marka reklam vermiş geri kalanlar küçük satıcıların reklamları.
Aslında forumlardan verdiğimiz desteği bir çok marka hakketmiyor kanaatindeyim!!!!!!
Konu ZaLiMFeLeK tarafından (27-05-2007 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.
bence next herzaman en iyisi türkiye içinde . ama diger ülkelerde farklı olabilir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri