NEXT dört yıldır kullunırım kendiside mükemmel yazılımıda mükemmel .Evde ayrı markalarden dört adet risıvır var içlarinde en güzel çalışan NEXT. saygılar
Teşekkur: 0
Aciko
Akai
Amstrad
Arçelik-Beko
Botech
DigiLine
GoldMaster
Hemco
Humax
Hyundai
Finest
Kaon
Kyoto
Korax
Neta
Next
Premier
Sunny
Sansui
Redline
Starbox
Starsat
Taplin
TopField
Vestel
Yumatu
Dream Box
İnpax
Stream
DİĞER MARKA CİHAZLAR
NEXT dört yıldır kullunırım kendiside mükemmel yazılımıda mükemmel .Evde ayrı markalarden dört adet risıvır var içlarinde en güzel çalışan NEXT. saygılar
Konu Cemil Güleç tarafından (04-06-2007 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eksik ifade
arkadaşlar sesimi duysun oda bizim burdaki servislerimiz ilgilenemiyor ondan dolayı hiç biri diyorum muşteriden nasıl para koparacaklar onun peşindeler
mardin midyatta servis boş onlarda tutmuş kıcık biri nerde varsa ona vermişler
oda kazıkcının biridir umarım benim msj mı da okur
kardeşim bırakın bu goldmasterı yalan aldık o zaman iyi dediler ama next daha iyimiş yazılımlar ilk önce ona geliyor tps ler otomatik süper ama goldmaster 8000 geliyor 9000 üvey nerde kardeşim yazılımlar 9000 atıcam çöpe next 2000 cı plus süper saygılar goldmaster aşağı next yukarı bursadan uğur
herşeye rağmen aciko diyorum şimdilik sonra ne olur bilemem arkadaşlar
![]()
![]()
SUNNY´ nin gözünü seveyim ben yazılımsa yazılım parçaysa parça herşey var fabrika bu markanın arkasında tabiki bende sonuna kadar destekliyorum bir yetkili servis olarak çok memnunum bu markadan ve yetkililerden ....:45:
next diyorum yazılımı geç çıksada.yumatu vardı yazılım desteğini kaldırdığı için vaz geçtim next te her modele yazılım bulabiliyoruz geçikme olsada.NEXT NEXT NEXT başaka söze gerek yok
Piyasada o kadar çok çeşitli uydu cihazları var ki . Bunların çogu dışardan ülkemize getirdikleri ürünlerin arkasında durmuyorlar , cünkü getiren firma bugün var birde bakmışsınız ki firma buharlaşmış . bu yüzden en güvenilir cihaz next ve sunny derim.
Yazılım desteği >>>>
yumatu,(kısmen)
next,
Teknik servis desteği,
Next
sunny
Goldmaster
goldmaster derim sorun yok yazılıma gelince e o kadarda olsun tabiiiii golmaterin handan serisi.... saygılar.
Teknik destek deyince goldmaster ve topfiled derim .Çünkü neredeyse hiç ihtiyaçları olmuyor.
Ama iş yazılıma gelince goldmaster ve ayyıldız firması hiç birşey yapmıyor sanki.Millet bi ay izleyeceğini izliyor goldmaster sahipleri ise 3 ila 5 gün arasında izleyeceğini izleyebiliyor.O yüzden yazılım bakımından goldmaster sıfır.
Konu dardanos tarafından (04-06-2007 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yaım yanlışı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri