Next'i tek geçerim yazılım konusunda üstüne yok bence ayrıca cihazlarda baya kaliteli..Saygılar
Teşekkur: 0
Aciko
Akai
Amstrad
Arçelik-Beko
Botech
DigiLine
GoldMaster
Hemco
Humax
Hyundai
Finest
Kaon
Kyoto
Korax
Neta
Next
Premier
Sunny
Sansui
Redline
Starbox
Starsat
Taplin
TopField
Vestel
Yumatu
Dream Box
İnpax
Stream
DİĞER MARKA CİHAZLAR
Next'i tek geçerim yazılım konusunda üstüne yok bence ayrıca cihazlarda baya kaliteli..Saygılar
bence kaon hariç hepsi iyidir.
![]()
:bence next 2000xplus serisi:
ben goldmaster kullanıyorum ama yazılım bakımından en iyisi bence sunny
kaon tabanlıciazlar nezaman arasam yazılım var 7 den 70 şe hepsi mevcut
:45:
Bende sunny 4041-1030-7010 ve next 7500 fta var çok memnunum.
anket hala gösteriyor hangisi olduğunu bende ankete katılacam
OK, Yes I,am Kaom four Suni, very good, good bye,
UN ABRAZO.
arkadaşlar bence ilk önce sunny daha sonra da next çünkü ilk yezılımlar bu cihazlara çıkıyor
bence sırasına göre next-sunny-goldmaster. üzgünüm goldmaster ama gerçekler böle bende goldmaster kullanıyorum ama bu iş teknik destek bakımından böle. next adamlar hala 5000 modeli o kadar eski olmasına rağmen hala en güncel yazılımları çıkıyor ve goldmasterdan da önce çıkıyor. sunny de ise yazılım goldmasterden yine hızlı çıkıyor ve her modeline çıkıyor. goldmasterda da yazılım diğer iki markaya göre yavaş çıkıyor ve her modeline de çıkmıyor zaten 9000 serisi ve aynı menülü cihazlarına yazılım çıkarıyorlar genellikle. bu da diğer goldmaster kullanıcılarını mağdur ediyor. yani goldmaster önceden böyle değildi işin ucunu salıverdiler galiba. satışllarda da goldmaster da düşüş oldu bu nedenden dolayı. adam geliyor direk sunny varmı veya next varmı diyor. eskiden kimse öle demezdi goldmaster var mı diye girerlerdi. milletimizde uyandı bu işlerde artık. bu benim görüşüm yanlış birşey konuştuysam şimdiden yetkililerden özür dilerim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri