Aciko
Akai
Amstrad
Arçelik-Beko
Botech
DigiLine
GoldMaster
Hemco
Humax
Hyundai
Finest
Kaon
Kyoto
Korax
Neta
Next
Premier
Sunny
Sansui
Redline
Starbox
Starsat
Taplin
TopField
Vestel
Yumatu
Dream Box
İnpax
Stream
DİĞER MARKA CİHAZLAR
9400 v2 cı amstrad ki buda goldmaster 8400 cım ile aynı cihaz ve yumatu mx kullanıyorum ciihaz kalite olarak hepsinden memnunum
yazılım konusunda ise next iyi bence
next ve sunny
Ben kaon kullanıyordum fakat sattım bakalım hangi cihazı alacağım karar veremedim ama yazılım konusunda bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar saygılar..
bende 7400 cim vardı suniye cevirdim 12 .03 .a5 idi modülü söküp
12.01.a5 yaptık vede gayet memnunum artık suniden şaşmam kolay gelsin
teşekkürler
yanıklarda iz bırakmaz
bende dvbs kartın ve hemco var kaon tabanlı dvbs kartın var hemconun da yazılımları çıkmıyo artık
Konu Özgür Erge tarafından (23-05-2007 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir.
TRİDENT diyorum neden derseniz ben aynı zamanda tridentin yetkili servisiyim ve şimdiye kadar firmanın herhangi bir cihazı için henüz sorun çıkarttığını görmedim herzaman ürününün arkasında oldu ve şimdiye kadar da hiçbir müşterimle bu konuda yüzgöz olmadım daha doğrusu firma bukonuda bayağı hasas belki yazılım desteği biraz zayıf olabilirki okadarda değil önemli olan ürünlerinin arkasında olması kullanıcıyı mağdur bırakmamak herhalde buda bir firma için yeterli güven ortamını sağlaması açısından büyük bir avantaj olsa gerk saygılar.
yumatu mx kullanıyorum 10 tane web siteye üyelğim var belki ama destek çok zayıf.Sunny destek olarak iyi olduğunu duydum.Hatta goldmaster içinde baya iyi diyorlar..Umarum yumatu dan bir atak gelir ama sanmıyorum.dahada olmassa kendi yumatu ve next 10000fta cihazımı satıp goldmastere veya sunnye geçicem...
sunny yi tek geçerim internet kafeciyim ve receverlara yazılım ataraktan da Allah bereket versin ekmeğimiz çıkıyo diğer markalarda yazılım olmadığı için geri çevirdiğim yüklemeden gönderdiğim oldu ama sunny yi yazılım yüklemeden geri gönderdiğimi hatırlamıyorum...
ii çalışmalar
Next'i tek geçerim yazılım konusunda üstüne yok bence ayrıca cihazlarda baya kaliteli..Saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri